Xenforo Lisans satılır Son Güncelleme Tarihi 7.08.2021 Düşünürseniz Mesaj Atabilirsinizxenforo 2 lisans almak istiyorum Azerbaycandan katiliyorum
Xenforo Lisans satılır Son Güncelleme Tarihi 7.08.2021 Düşünürseniz Mesaj Atabilirsinizxenforo 2 lisans almak istiyorum Azerbaycandan katiliyorum
kaca satarsin kardes 50-70tl vere bilirimSatılık lisans - 20 Mayıs 2018 Tarihinde Alınmış Lisans Satılık düşünürseniz satabilirim
kardes pahali olur o param yok yani o kadar 50-70 tl civariXenforo Lisans satılır Son Güncelleme Tarihi 7.08.2021 Düşünürseniz Mesaj Atabilirsiniz
kardes pahali olur o param yok yani o kadar 50-70 tl civari
Sıfırı 1.247,41 Türk Lirasıkaca satarsin kardes 50-70tl vere bilirim
Değerinin en az 10 - 15 katı altına teklif veriyorsunuz
Öyle yapmayın, arkadaş ile buluşun bir yerde pompalı ile ateş edin daha az canı yanar![]()
netron usta selamlar bir konu hakkında destek rica ediyorum. Forum saat ayarları ftp üzerinden xf.php klasöründe date_default_timezone_set('Europe/Istanbul'); olarak değiştirdim. Forum admin panelden herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu acaba.
Kardes ben demiyorumki on surumu olsun hangi surumu olursa olsun lisansli ucuz olsun verecegim kendim siber guvenlik alaninda biriyim bir calişkanim onun icin demisdimDeğerinin en az 10 - 15 katı altına teklif veriyorsunuz
Öyle yapmayın, arkadaş ile buluşun bir yerde pompalı ile ateş edin daha az canı yanar![]()
Bende onun lisans surumu olirsa bedava paylarim valla , yani bi dosyaya o kadar 1.200 tl para vermek onnansa smf calisdir.Değerinin en az 10 - 15 katı altına teklif veriyorsunuz
Kaca birakiyorsun kardeş?Xenforo Lisans satılır Son Güncelleme Tarihi 7.08.2021 Düşünürseniz Mesaj Atabilirsiniz
750 diyorum ama 650 bırakırımKaca birakiyorsun kardeş?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.