istatistiği ziyaretçiye kapatmışsınız.
Böyle bir şey mümkün değil,sistem tamami ile res. ancak çözmenize sevindisadece yenı mesaj sekmesınde sorun varmıs.
dıger sekmeler responsıve miş.
Bunu çözmenizin iki yolu var. 1 Kendi konumuzu seçip çagrı kodunu istediğiniz konuma ekleyeceksiniz. 2. TemanızıEski sürümde forumların üstünde o şekilde nasıl gösterim yapabiliyoruz hocam ? Aşağıdaki görselde sidebarlı kısmın üstüne getirmek istiyorum.
PAGE_CONTAINER isimli şablonundaki eksik yapıyı bulacaksınız. Yada PAGE_CONTAINER isimli şablon kodlarını bana göndereceksiniz hatayı düzenleyip size vereceğim.Kullandığım cihazlarda sorun olmadığı için, üyelerden aldığım bilgiyi size aktarabiliyorum.Böyle bir şey mümkün değil,sistem tamami ile res. ancak çözmenize sevindibenim için önemli olan o.
Tercih sizin tabiki kullanak isterseni eklenti burda. Last jump için ise bunun için şu an bir şey diyemiyorum ne yazık ki.Kullandığım cihazlarda sorun olmadığı için, üyelerden aldığım bilgiyi size aktarabiliyorum.
üyemiz yeni konu, ençok cevaplana konuya tıkladığımda kayma düzeliyor dedi.
neyse artık yapacak birsey yok eski sürüme döndüm (site yedeğini locale yükler deneme yanılma yöntemiyle hatayı bulmaya çalışacağız)
LastPost Jumper desteğini neden kaldırdınız hocam.
bu eklentiyi yeni sürüm istatistiğe ekleme şansımız nedir.
Ekli dosyayı görüntüle 9894
@eTiKeT™ üstad siyah okla gösterdiğim yazıların metin boyutunu nasıl arttırırım stili nasıl değiştiririm. kırmızı okla gösterdiğim o boş alana forumu cevap vs bölümü kaydırabilirmiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.