önerilen 2.1.5 ve üzeri.hocam güncellemeden sonra v2.1.3 sistemine yüklesek çalışırmı ???
önerilen 2.1.5 ve üzeri.hocam güncellemeden sonra v2.1.3 sistemine yüklesek çalışırmı ???
eve gecince sitenize bakayim bilgi veririmhocam çok teşekkürler oldu istediğimiz gibi yanlız en üstteki 2 adet yanyana olan banner istatistiğin altında kaldı üst tarafa almak için yapmamız gereken ne?![]()
Ben bir sorun görmediğim için çözümde üretemiyorum şu an. Ancak farklı cihazlardan da deneyeceğim bunu.
Eger site bağlantınızı eklerseniz siteniz üzerinde bakayım duruma birde.
Ekli dosyayı görüntüle 9880
eTiKeT™ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Forum istatistik sistemi - Xenforo 2 için forum istatistikleri Yeni,son,En hit konular.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Default temanızda bakarmısınız birde duruma ben incelemeden önce.Tavsiye Forumu
tavsiyeforumu.com
istatistiği ziyaretçiye kapatmışsınız.hocam çok teşekkürler oldu istediğimiz gibi yanlız en üstteki 2 adet yanyana olan banner istatistiğin altında kaldı üst tarafa almak için yapmamız gereken ne?![]()
default tema kullanıyorum hocam.Default temanızda bakarmısınız birde duruma ben incelemeden önce.
Sorun sitenizde küçük ekran için etkinleşen Scroller çalışmamsında kaynaklı. Yani temanızda yanlış yada eksin olan bir yapı var.default tema kullanıyorum hocam.
S7edge kullanıyorum bende de sorun yok yok .
üyenin attıgı ekran goruntusu.
İstek ve Öneri
Foruma girdiğim zaman en son yazılan konular alt alta liseteleniyordu sırasıyla , şimdi göremiyorum o listeyi sadece ben de mi böyle bu durum ? Çalışma var arkadaşlar, panik yok. :kiskistavsiyeforumu.com

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.