Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Ücretli [XenGenTr] Forum istatistik PLUS

[XenGenTr] Forum istatistik PLUS
[XenGenTr] Forum istatistik sistemine entegre,sabit,sponsor konular alanı.

Genel bakış Telif hakkı Güncellemeler (3) Yorumlar (2) Forum konusu

Adminler kusura bakmasın ama!
Forum adına Xenforo Türkçe destek forumu yazmışsınız ama forumda desteğe dayalı hiç bişi yok malesef.
Ücretsiz Konu yok :)
Xenforo Türkiye Satış Magazası olsa daha isabet bir site olurdu. En azından girmeden önce nereye girdigimizi bilirdik.

Önce sitede kaç tane ücretli, kaç tane ücretsiz ürün-eklenti vs... var bir inceleyin ve sonra tekrar yazın. :)

Ücretliler 12 tane Ürünler

Ücretsizler 700 küsür tane Kaynaklar
 
Yok tepkim velki biraz dogrudan oldu o yüzden dedigin gibi algılanmış olabilir.
Evet xenforo ile ilgilenen illaki yolu buraya düşüyor.
Ama benim görüşüm biraz daha eklenti konusunda destek saglanması lazım.
Bu eklentiler ücretsizi gecdim heleki bu fiyatlarda olması destek degil acıkcası
Bir İstatistik eklentisi 488 TL olması malesef bu şekilde insanın dogrudan depki vermesini saglıyor kusura bakmasın kimse :)
Ve bunu yapan site adminleri olunca forumun destek forumu ile bir alakası kalmıyor.
En azından bu eklentileri destek forumu altında burada pazarlamak dogru degil.
Ayrı bir market sitesi acıp orada pazarlansa isterseler 488 TL yerine 488.000 tl ye satılsın ona kımsenın karışma haddi yok.

Bu kadar saçma ve sığ bir düşünce olabilir mi? Lütfen sizde kusura bakmayın!

Bizim destek sitesi olduğumuz doğrudur ve destek konusunda da elimizden geldiğince forum sahiplerine destek olmaya çalışıyoruz. İstatistik eklentisini ücretsiz veriyoruz bu eklenti plus bir eklentidir.

Destek sitesi, sadece adminlerin destek verdiği bir platform değildir. Burada bulunan herkes bu yazılımı kullandığı için birbirine destek olmaktadır. Kimisi yardımlaşır, kimisi yaptığı xenforo ürününü burada kullanıcılara satar. Forumun içerisinde 7.3K konu 45K mesaj var ve içerisinde sadece 9 tane satılık ürünü var. Kaldı ki bu forumda 500 tane de satılık eklenti olsa, destek sitesi olmadığı anlamı çıkmaz. Burada herkes yaptığı ürünü satabilir. Bu ürünler satılık ürünler olsa bile xenforo forumlarına destek amacı taşır. Telefon alırsınız bir sıkıntınız olduğunda yardım için destek alırsınız, özel ders almak istersiniz, gidip birinden destek alırsınız. Burada birisi bir sorun yaşadığında bilgimiz dahilinde yaşadığı sorunu ücret almadan çözmeye çalışır veya çalışırız. Her sitenin kendisine göre giderleri vardır. Yayın hayatına devam etmek için buna da mecburdur. Evet burası destek sitesi, bir hayır kurumu değildir. Sizin dediğiniz şey hayır kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerdir. Siz olayı yanlış anlamışsınız.
 
ücretli olması doğal .. emeğin hesabı kitapı tutulmamalı bence.. ücretliyi sundukları gibi bir çok free paylaşımlar yapılıyor . ve indirmek için mecburi begeniyorsunuz ama bir teşekkürü çok görüyorsunuz adamlar emek veriyor . işe yarasın yaramasın.
ben tanımam fazla bu sitenin sahiplerini evet sitemiz burdan alanımız herşeyimiz full burdan bizim destek forumumuz burası ama yiğiti öldür hakkını yeme . bir çok aradığın şey burda var tam bir türk akılı ile paylaşıyorlar ihtiyaçlara göre..
birde insan yerine koyup açık alanda sorunlarınızla ilgileniyorlar bu çok zor birşey biliyormusun . anlıyorum o yüzden onları. ve koydugu fiyatların rast gele değil işçiliğinin payının oldugunuda düşünüyorum.. ve açıklamalar gayet yerinde sana bana lazım değil bu eklenti ticari değilsek..
 
Bu eklenti paylaştığınız gün 72$ değilmiydi hocam :) O gün ben mi yanlış gördüm yoksa :)) Satın al kısmına geçince 84$ çıkıyor bi görünce ben şok :D

1589732901243.png
 
Bu eklenti paylaştığınız gün 72$ değilmiydi hocam :) O gün ben mi yanlış gördüm yoksa :)) Satın al kısmına geçince 84$ çıkıyor bi görünce ben şok :D

Ekli dosyayı görüntüle 11644

Eklentinin satışı / fiyat değişimi ve ticari alanıyla ben ilgileniyorum. Satın alacaksanız yardımcı oluruz. Eklenti domaine lisanslı çalışmaktadır. Bu lisanslama'da ücret maaliyetini arttırmaktadır. Dosya başına şifreleme maliyeti vardır. Bu maliyetten dolayı fiyat değişimi yapılmıştır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Sis
Bu 1. yorumunuz:

Bence ücretli satılmamalı bu. Yani biz kar amacı gütmeyen bir forum yönetiyoruz şu anda. Ticari bir işlem dönmüyor forumda ama duyuru vs. paylaşımlar yapmamız gerekiyor bunu da en üste sabitlemek istiyoruz ne yazık ki yapamıyoruz. Bence bu eklenti ücretsiz olabilir. Xenforo.gen.tr'ye emekleri için teşekkür ederiz ama dediğim gibi olursa çok daha iyi olur.

Bu 2. Yorumunuz:

Teşekkürler. Biliyorum ticari forumlar için daha kullanışlı bir sistem. Misal biz bu istatistikte sabitleme olayını "Change post date or owner" eklentisi ile çözüyoruz. Açtığımız konuyu sabitleyeceksek konuyu kilitli olarak açıyoruz, daha sonra paylaşımın tarihini gelecekteki bir zamana ayarlıyoruz örneğin 1 gün sonrası. Bu sayede istatistiğin en tepesinde duruyor konular. Ama dediğim gibi böyle olunca da konuya yorum alamıyoruz ne yazık ki. Bu sistem ücretsiz olsa çok güzel olurmuş. Bir nevi istatistik sistemine ufak bir güncelleme gibi. Ya da fiyat dolar kurundan değil de Türk Lirası ile satılabilirmiş. Ne yazık ki yazmış olduğunuz miktarlar Türk geliştiriciler için çok fazla rakamlar. Çok ucuz fiyatlara satıp sürümden kazanabilme şansınız var. 10 kişi 30 liradan alsa 300 lira yapar. Ama siz 1 kişiye 490 liraya satıyorsunuz bu çok büyük bir rakam. Hem satışınız düşüyor böyle, hem de bu eklentiye ihtiyacı olan kişilerin ulaşma şansı bi hayli düşüyor. Umarım anlamışsınızdır. Yani Xenforo'nun kendi sitesinde bile en pahalı satılan add-on 50 dolara gidiyor. En premium yani o da portaldır ya da ne bileyim Wordpress'i, XF'ya bağlamadır vs. Bunun için biçilen miktar olağanüstü fazla.

Yetmiyor bu da 3. yorumunuz:

Lol. 500 lira eklentiye verip domain lisanslı olarak almak. :D O da iyimiş.


Eklenti yapıldı ve gerçekten almak isteyen kişilerde eklentiyi satın aldı. Ticari bir konuda sürekli saçma sapan yorumlar atmanıza anlam veremiyoruz. İşinize gelmiyor mu? Almazsınız olur biter! Nedir bu ısrarınız ve tutumunuz anlayabilmiş değilim.

Süresiz yasaklandınız!
 
Basit extra özelliği varmış gibi görünsede büyük forumlar için çok gerekli bir özellik ! ben xenforo.com'da çok basit dandik bir eklenti yazdırmak için bir yabancıya yazmıştım adam direkt 80$ fiyat vermişti bana , ve böyle istatistik eklentisi gibi komplike bir eklenti değildi istediğim, kıyasladığım zaman bu ucuz. Bu eklentiyi zaten 10 tane üyesi olanda alıp kullanmasın, büyük forumlara hitap ettiğini düşünüyorum, itcari konuların çok döndüğü sitelerin.
 
ajax ile yüklenen sayfalar içinde reklam eklensin bence ama o zaman google kurallarına uymaz lakin sadece aktif olana ekleme yapabilirsiniz. Başkasına tıklayınca diğelerinden kaldıracak ona ekleyecek daha hoş olur.
 

Ürün Bilgisi

XGT Forum istatistik V4 ioncube 12 XenForo 2.2.x
Satıcı
eTiKeT™
Yayın tarihi
Son Güncelleme
80% 4.00 yıldız 5 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

1 Yıl
2,200.00 ₺
Yenileme maliyeti
1,100.00 ₺

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.