Ayın başında da garanti sanal kartla direk alacağım
aldıktan sonra tüm uyguladığın yöntemleri yazarmısınAyın başında da garanti sanal kartla direk alacağım
inşallah mybb eskiden güzeldi ne özel eklentilerimiz vardı özelliklede bir seo vardıki 1 dk içinde ne paylaşırsak 1. sayfadaydıKardeşim aynen yazarım.. hatta mybb forumu xenforo yaçevireceğim inşallah kazasız onu da anlatırım
o dediklerin scpritle alakası olan şey değil aslında mybb ile xf kıyaslamak çok yanlış mybb eşşek xf ise yarış atı desek yeridir ilk zaman biraz zorlanıcaksın geçmeden önce farklı bi hosta kur denemeler yap bence.Xenforo ondan çok daha iyi ama.. mybb konusunda çok usta oldum.. farklı domaine farklı hosta şu anki forumu geçiriyorum.. Acaba xenforo nasıl çok merak ediyorum? Ayın 1 inde göreceğim
bilemiyorum onu xf yöneticilerine sor ne zaman alıcağını belirt.Hesabımda kredi kartı ödemesi aktif kalır değil mi? 1 ine kadar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.