Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!
Kaynak ikonu

Xenforo 2 Eklentisiz Profil Müziği Nasıl Yapılır 2018-11-03

Öncelikle kaynak için teşekkür ediyorum, iki sorum olacak. resimde gördüğünüz gibi postbite gelen videoya tıklandığında (tıklama yeri sol alt köşeye denek geldiği için) direk youtube a gidiyor, oysa ben videonun ortalanmasını ve play tuşuna basınca site üzerinden dinlenmesini istiyorum(sitede ne kadar çok zaman geçirirse seo açısından o kadar iyi) şayet bunu başaramazsakpostbitten bu alanı kaldırmak zorunda kalacağım ve sadece profilde gözükecek..

ikinci sorum ise, profile şarkı ekleyenlere ödül tanımladım ama otomatik olarak ödül eklemiyor maalesef burada sorun ne olabilir?
Sadece videonun seoya etkisinin olacağını düşünmüyorum. Konuyu sitede istek olduğu için açtım, kullanıcı oradan müzik dinlemek için saatlerce sitede duracağını sanmıyorum. O yüzden sadece profilde görünmesi yeterli bence :D Kodun mantığını anlattım geliştirmek isteyen kendi isteklerine göre geliştirirler ve kullanırlar. Takdir edersiniz ki benim de kendime göre iş yoğunluğum var. Ortaya çözüm attığına pişman etmeyin adamı. Herkesin isteğine göre kod yazacak olsak sabahtan akşama forumun başında kod ile tırmalar dururuz. Mantığını ve biraz da olsa tekniğini vermişiz, üzerine bir şeyler ilave etmek bu kadar zor olmasa gerek. Ha zor diyorsan o zaman forum yönetmeye kalkma. Biraz geliştir kendini ve ondan sonra forum yönetmeye kalk.
 
Ortaya çözüm attım pişman etmeyin adamı ne demek ya ? Arkasında duramayacağın eklentiyi niye burda paylaşıyosun o zaman. Bu özel bir istek değil hata var postbitte tıkladığında youtube 'a gidiyor. Arkasında durmayacağın eklentiyi ne diye paylaşıyosun? Teşekkür ederek girmişim cümleye senin yazdığına bak. Önce biriyle İNSAN formatında konuşmayı öğren , sonra eklenti yazarsın.
 
Son düzenleme:
Otomatik oynatma eklenmesi iyi olur bence dedigini yaptım :D ama böyle oldu
5395
 
A aleov, tekrardan kontrol ettim ama bir hata yapmadım tıpkısının aynısını yaptım

Bende çalışıyor yalnız, ios ve macte te oto oynatma çalışmaz telefonda da çalışmıyor bu da eklentiyle ilgili değil cihazla ilgili. bunun dışında 2.1.5 (beta) da bile çalışıyor yani sıkıntı yok bende
 
Ancak bende gözükmüyor. yeni konuda açtım. yardımcı olabilecek varmı?
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.