Bu ne demek şimdi?kim ne derse desin çeviri konusunda @eTiKeT™ in üzerine tanımam
çevirilerine bak ne demek istediğimi anlarsın her eklentiyi çeviriyor örnek ne lazımsa en çok tutulan beğenilen kullanılan onuda çeviriyor kimseBu ne demek şimdi?
neyin haksızlığı bu anlamadım bi bak şimdi @eTiKeT™ yaptıklarına nasıl haksızlık bu ayrıca bu benim görüşümdür@Kasper senin bu yazdığına sadece gülüyorum. Burada gördüğün gibi herkes elini bir taşın altına koyuyor. Bu başkalarına haksızlık oluyor. Ön yargılarından kurtul istersen.Bu yazıdan sonra seninle düelloya gireceğim yok haksızlık etme diyorum sadece. Başka da bir şey demiyorum
![]()
@eTiKeT™ ben seni vb dönemlerinden bilirim o zamanlarda tr çeviride yine en iyisiydin desek yalan olmaz ing bilmeyenler için tr çeviriArkadaşlar herkesin bir fikri vardır muhakkak ama bunun yerine somut bir şeyler yapında görelim boş verin onu bunu değil mi ? Yani herkes taşın altına elini koyacak ki bir şeyler çıksın ortaya kesinlikle.
@Kasper teşekkür ederim elimden geldiğince gücüm yettiğince devam...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.