Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hala Azerbaycan numarasını kabul etmiyor, eskiden de bir arkadaşımız manuel olarak bir sitede sms onaylı yapmıştı, yapabilirseniz manuel yapalım, çünkü numaramı kabul etmiyor, saygılar efendim.Güzel kardeşim sizi de unutmadık merak etme. Şu an durum ne peki, düzelmiş olması gerekli. Sorun var ise burdan konu aç :
PC de değilim bayadır, telefinla giriyorum siteye, haliyle telefondan pek deneyemem hocam fakat eski yetkilerim varsa elinize sağlıkTest edermisiniz lütfen, gerekli izinlerini yapılandırıldı. Artık sınırlarınız eski yetkilerinizde olması gerekli.
hocam 2.0 2.1 2.2 uyumlu
XenForo 2 SMS Onaylı Üyelik - SMS Confirmation
SMS Onaylı Üyelik Sistemi, üyelerinizin telefon numarasını doğrulamak için SMS gönderimi ve oluşturulan kodu panel üzerinden girerek doğrulanması prensibine dayanmaktadır. Eklentinin özellikleri aşağıdaki gibidir. SMS onaylı olan ve olmayan üye...xenforo.web.tr
Linkteki sitede eklentiyi inceledim. O sitedeki bu eklentinin satışı bu sitede yazılmış. O site bu site dolanıyorum ama ne kadar fiyatı açıklamasını bulamadım. Burda mı satılıyor? Nasıl öğreneceğim..Bu arada tel.onayladım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!