Merhaba sağ nav menü üye girişi yapınca aşağıda bulunan videodaki halde çalışıyor.
Ve aşağıdaki kodlar sağ menünün ziyaretçilere kapanmasını sağlıyor.
Sebebi kayıt ol giriş yap butonlarının üstüne gelince pop-up ekranının çıkmaması diye düşünüyorum başka sebebi var mı bilmiyorum.
Bende ziyaretçilere de gösterilen bildirim var o sebeple bildirim butonunun üstüne gelince ziyaretçiler için bu şekilde mouse hover çalışmasını istiyorum. Aynı şekilde Ara' nın üstüne gelincede.
Aşağıdaki kodu düzenlersem bu sorun çözülür mü ? Ne şekilde düzenlemem gerekiyor ?
Ücretli destek veririm diyen varsa ödeme yapabilirim sorun yok.
Kodları kaldırınca tüm sağ navbar üstüne gelince videodaki gibi açılıyor ziyaretçiler için ancak kayıt ol ve giriş yap butonuda tıklanıyormuş gibi oluyor o yüzden onları açmasını istemiyorum.
Video linki tıklayıp izleyebilirsiniz:
Teşekkürler.
Ve aşağıdaki kodlar sağ menünün ziyaretçilere kapanmasını sağlıyor.
Sebebi kayıt ol giriş yap butonlarının üstüne gelince pop-up ekranının çıkmaması diye düşünüyorum başka sebebi var mı bilmiyorum.
Bende ziyaretçilere de gösterilen bildirim var o sebeple bildirim butonunun üstüne gelince ziyaretçiler için bu şekilde mouse hover çalışmasını istiyorum. Aynı şekilde Ara' nın üstüne gelincede.
Aşağıdaki kodu düzenlersem bu sorun çözülür mü ? Ne şekilde düzenlemem gerekiyor ?
Ücretli destek veririm diyen varsa ödeme yapabilirim sorun yok.
Kodları kaldırınca tüm sağ navbar üstüne gelince videodaki gibi açılıyor ziyaretçiler için ancak kayıt ol ve giriş yap butonuda tıklanıyormuş gibi oluyor o yüzden onları açmasını istemiyorum.
Kod:
<!--IF VISITOR HAS PERMISSION AND STYLE IS NOT CANCLED-->
<xf:if is="$xf.visitor.Option.uw_enable_dropdown AND $xf.visitor.hasPermission('uw_dhm', 'uw_dhm_enable') AND !(in_array($xf.visitor.style_id, $xf.options.uw_dhm_banned_style_id|split(',')))">
Video linki tıklayıp izleyebilirsiniz:
Teşekkürler.