Nasıl yapılır ? Sağ navbar için bu düzenlemeyi nasıl yapabilirim ?

• Kullanıcı oXoloria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo'da nasıl yapılır ?
Merhaba sağ nav menü üye girişi yapınca aşağıda bulunan videodaki halde çalışıyor.
Ve aşağıdaki kodlar sağ menünün ziyaretçilere kapanmasını sağlıyor.
Sebebi kayıt ol giriş yap butonlarının üstüne gelince pop-up ekranının çıkmaması diye düşünüyorum başka sebebi var mı bilmiyorum.

Bende ziyaretçilere de gösterilen bildirim var o sebeple bildirim butonunun üstüne gelince ziyaretçiler için bu şekilde mouse hover çalışmasını istiyorum. Aynı şekilde Ara' nın üstüne gelincede.
Aşağıdaki kodu düzenlersem bu sorun çözülür mü ? Ne şekilde düzenlemem gerekiyor ?

Ücretli destek veririm diyen varsa ödeme yapabilirim sorun yok.

Kodları kaldırınca tüm sağ navbar üstüne gelince videodaki gibi açılıyor ziyaretçiler için ancak kayıt ol ve giriş yap butonuda tıklanıyormuş gibi oluyor o yüzden onları açmasını istemiyorum.

Kod:
<!--IF VISITOR HAS PERMISSION AND STYLE IS NOT CANCLED-->
<xf:if is="$xf.visitor.Option.uw_enable_dropdown AND $xf.visitor.hasPermission('uw_dhm', 'uw_dhm_enable') AND !(in_array($xf.visitor.style_id, $xf.options.uw_dhm_banned_style_id|split(',')))">

Video linki tıklayıp izleyebilirsiniz:

Teşekkürler.

Ben ilk okuduğumda da anlamamıştım, bu gün yine okudum ve yine anlamadım sorunun, istediğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu.

Ben ilk okuduğumda da anlamamıştım, bu gün yine okudum ve yine anlamadım sorunun, istediğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu.
Hocam forumda nav menulerin üstüne mouse imleci ile geldiğinizde alt nav menuleri otomatik açıp gösteriyor yanındaki aşağı ok butonuna basmadan.
Bu kısım ziyaretçiler içinde çalışıyor sorun yok.

Ancak sağ nav menu (bildirim ikonu ve arama ikonu) sadece üyeler için çalışıyor.
Ziyaretçi için o sağ nav menu sadece üstüne tıklayınca açılıyor üstüne gelince hover gibi açılmıyor.

Ben ziyaretçiler içinde sağ nav menunun butonların üstüne mouse imleci ile gelindiğinde hover dropdown açılmasını istiyorum.
Ancak bunu yaptığımda Kayıt Ol ve Giriş Yap butonlarının üstüne mouse imleci ile gelince onların pop-up ekranı da hover dropdown usulü açılıyor bunun olmasını istemiyorum.

Kullandığım bir eklenti var ziyaretçilere de bildirim gösterebiliyorum o yüzden bildirim butonunun ve arama butonunun üstüne gelince hover dropdown usulü direkt açılmasını istiyorum ziyaretçiler için.

Umarım anlatabilmişimdir. Bu kodlar üzerinde ne tür bi değişiklik yapmam gerekiyor ki ziyaretçiler için o sağ nav menu üyelere olduğu gibi üstüne gelince otomatik açılsın. Kayıt ol ve Giriş yap hariç.

Eklentinin kodları :
Kod:
kaldırıldı

Son düzenleme:
Olayı detaylı olarak anlatmak için gereksiz yere çok uzatıyorsunuz. Genel olarak tüm kullanıcılara şu bilgiyi vereyim, uzun, uzun yazılmış yada bir başlıkta bir kaç soru sorulmuş konulara bakıldığında ya hiç cevap yazılmamış daha içinde sadece bir kaç cümle seçilerek cevap veilmiştir. Sorunuzu olabildiğince sade ve tek soru olması her zaman sonuca daha hızlı erişmenizi sağlar, bu desek vereni ürkütmez, sıkmaz ;)

Sorunuza gelince;
Ziyaretçiler için eklediğini bildirim butonun popup olarak açılmasını istiyorsunuz. Doğru yöntem, eklentiyi kurup üzerinde çalışarak sonuca ulaşmak gerekli ki açıkcası bunu kimse yapamaz :(. Ancak ben size şu şekilde yardımcı olabilirim. Popup olarak çalışacak yapıyı size sunayım ve bunun üzerine kendiniz bir çalışın bakalım ne olacak ;)

HTML:
<a href="#" rel="nofollow" class="p-navgroup-link"  data-xf-init="tooltip"
   title=" TİTLE ALANI "
   data-xf-click="menu" role="button" aria-expanded="false" aria-haspopup="true">
    <xf:fa icon="fad fa-tasks" />
</a>
<div class="menu" data-menu="menu" aria-hidden="true">
    <div class="menu-content">
        <div class="menu-row">
            içerik...
        </div>
    </div>
</div>

Ücretli destek aradığım durumlar da oluyor, ancak eğer sorun basitse ufak bir yardım beklentim olabiliyor.
Sonuçta kimse ücretsiz destek vermek zorunda değil, bunun farkındayım.
Sadece, herkesin kullandığı bir sistem ya da eklenti olmadığı için, anlaşılması açısından konuyu detaylı anlatmaya çalışıyorum. Amacım kimseyi yormak değil, sadece netlik sağlamak.

Verdiğiniz fikir ve destekleriniz için teşekkür ederim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri