NVİ Kimlik doğrulama apisi kullanımdan kaldırıldı

• Kullanıcı CL4Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster soru ve sorunları
Evet, normalde konuyu daha önceden biliyordum da burada paylaşmak için ancak vakit bulabildim. Şimdi bu api kaldırıldığı için, birçok sistemki TC doğrulaması çalışmıyor. Muhtemelen buna xenforo'daki TC doğrulama eklentisi de dahil.

Yeni yapı da (KPS) başvuru yapılması gerekiyor ve yetkili firma olunması gerekiyor. Ayrıca sorgu başına 0,23 TL falan duyumlar var. Ücret olayı doğru ancak tutar belki doğru olmayabilir.

Ücretsiz Kurumlar: 5018 Sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunda belirtilen kurumlardır.

Ücretli Kurumlar: 5018 Sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunda belirtilenlerin dışında kalan kurumlardır.

Kanun 5018 belirtilen kurumlar:

Bu Kanun, merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri, sosyal güvenlik kurumları ve mahallî idarelerden oluşan genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin malî yönetim ve kontrolünü kapsar.

Avrupa Birliği fonları ile yurt içi ve yurt dışından kamu idarelerine sağlanan kaynakların kullanımı ve kontrolü de uluslararası anlaşmaların hükümleri saklı kalmak kaydıyla, bu Kanun hükümlerine tâbidir.

Evet bunu bende duymuştum ve test etmek için fırsat arıyordum. Şimdiki testlerimde ise sonuç ne yazık ki dediğiniz gibi TC doğrulama sistemi çalışmıyor. Buda bu eklentinin devrinin sonu oluyor demek artık. Ancak ilerleyen günlerde bir gelişme olur ise buna göre belki bir çözüm üretebiliriz.

Bu apiyi o kadar çok kötüye kullanan vardı ki bir bakıma yerinde bir karar olmuş. Çözüm olur mu? Kısmen ama önlem önlemdir.

Kaldırılmasını bende doğru buldum abi, ama dediğin gibi kısmen çözüm olabilir yetki alan firmalardan API çeken illaki olacaktır sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri