Evet, normalde konuyu daha önceden biliyordum da burada paylaşmak için ancak vakit bulabildim. Şimdi bu api kaldırıldığı için, birçok sistemki TC doğrulaması çalışmıyor. Muhtemelen buna xenforo'daki TC doğrulama eklentisi de dahil.
Yeni yapı da (KPS) başvuru yapılması gerekiyor ve yetkili firma olunması gerekiyor. Ayrıca sorgu başına 0,23 TL falan duyumlar var. Ücret olayı doğru ancak tutar belki doğru olmayabilir.
Yeni yapı da (KPS) başvuru yapılması gerekiyor ve yetkili firma olunması gerekiyor. Ayrıca sorgu başına 0,23 TL falan duyumlar var. Ücret olayı doğru ancak tutar belki doğru olmayabilir.
Ücretsiz Kurumlar: 5018 Sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunda belirtilen kurumlardır.
Ücretli Kurumlar: 5018 Sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunda belirtilenlerin dışında kalan kurumlardır.
Kanun 5018 belirtilen kurumlar:
Bu Kanun, merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri, sosyal güvenlik kurumları ve mahallî idarelerden oluşan genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin malî yönetim ve kontrolünü kapsar.
Avrupa Birliği fonları ile yurt içi ve yurt dışından kamu idarelerine sağlanan kaynakların kullanımı ve kontrolü de uluslararası anlaşmaların hükümleri saklı kalmak kaydıyla, bu Kanun hükümlerine tâbidir.