Çözüldü Hariçi bağlantı yöneldirme ile ilgili

• Kullanıcı hakanyvz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo sorunları için destek talepleri
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.
Destek istenen forum
https://www.3dfrm.com
Selamlar

Mevcut eklentiden dolayı kendi bağlantımada geri sayım yapmaktadır. Ayarlardan aslında hariç tutulacak site olarak ekli. Acaba uzantı olarak farklı olarak mı eklemek lazım veya farklı bir yöntem çözüm ne olabilir.

Screenshot_29.webp

Screenshot_28.webp

İyi ama bu harici bağlantıları kapsar sadece, yani site içindeki kendi bağlantıları kapsamaz ki bu yüzden kendi domain eklemenize gerek olamamalı.

evet hocam bende öyle düşünmüştüm ama uyarı verince kendi bağlantılarıma, dedim sanırım eklemem gerekiyor ekledim lakin yine çıkmakta :)

Ben foruma girdiğimde hangi bağlantıya gidersem gideyim hiç bir geri sayım göremedim.
Normal forum içerisinde mevcut bağlantılar değilde, örnek konu içerisinde eklenen bir başka bağlantıya yönlendirme yapıyor hocam. Hatta şöyle durum var. Doğrudan bağlantı eklediğim zaman yönlendirme için geri sayım yapıyor ama bir yazının üstüne bağlantı ekleyince yönlendirme yapmıyor.

Örnek Konu: Bilgi Arşiv - 3D Yazıcılarda Yaşanan Problemler ve Çözümler [Güncel Arşiv]

Bunda yer alan bağlantılar hepsi forumun bağlantıları ve zaten ziyaretçilere kapalı, bunlarda yönlendirme yapıyor. Bazende yapmadığıda oluyor :) yani yapmayacak olsa yapmaz veya yapacak olsa yapar diyeceğim ama net durum yok.

Aslında şöyle bir durum var.

dün şöyle bir konu açmıştım ve bu durumu çözdük. Bu durumdan dolayı sekmeden url kopyalarken www. 'lü veya www.'lüsüz birinde öyle birinde böyle olduğu içinde olabilir mi diye düşüyorum. Ben bir sakin kafayla tek tek url leri kontol edip bakacağım tekrar. Eğer böyle bir durumdan dolayı ise güncellerim konuyu tekrar.

İlk gözüme çarpan URL farklılıkları yani www. değişim sonrasında eski bağlantıları da güncellemelisiniz. Sisem bunu yapmıyor ne yazık ki.

Öncelik ayarlardan Forum URL Kanonikleştir seçtikten sonra url oturdu. Sonra dediğiniz gibi başında www. şeklinde eski bağlantılarda url yönlendirmeye takılıyordu. Hepsini düzelttim www. kaldırıp şimdi problem yok çok şükür, teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri