Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü xenforo 2.0.0 kurulum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

faik

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
merhaba arkadaşlar 2.0.0 günceleme yaparken vermekla karşılaşıyorum Bu site şu anda yeni sürüme geçiriliyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. ama güncelleme yapamıyorum nasıl yapa bilirim

Kullanıcı bilgilerini giriş yaptıktan sonra tekrar dene. Eğer yönetici olarak giriş yaptığın halde bu hatayı hala alıyorsan
xf_upgrade_log tablosunu boşalt (SİL DEMİYORUM) CTRL+F5 yapıp tekrar dener misin?

Nasıl güncelleme yaptın @faik ? Kısa anlatır mısın mutlaka bir yerde hata yapıyorsun.

dosyaları indirdim ftpden yükledim 2.0.0 dosyalarını bu hatayı veriyor The site is currently being upgraded. Please check back later.

install klasörünün FTP olduğunu doğrularmısınız hatta yenisi ile değiştiriniz bakalım .

yani FTP şu şekilde insatall dosyanız var mı ve içeriginde index.php varmı doğrulayın.

Ekli dosyalar

• xf2 install.webp
    xf2 install.webp
    8.5 KB · Görüntüleme: 22

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri