Az önce biri genel forum dedi ama ben genel forum kurmayacağım. Açıkça söylemek gerekirse, aklımdaki konuyu araştırdım ve o tarzda 1-2 site var (benzerler ama benim dediğim şekilde değiller), ancak bir forum bulamadım. Yani eğer başarabilirsem ilk olacağım, o yüzden burada fikirlerimi açıkça paylaşmaktan biraz kaçınıyorum. Ancak çok geniş forum olmayacak, dediğim gibi genel olarak dertleşme ve sohbet havasında ilerleyecek.
Böyle bir siteye ziyaretçi ve üye çekmek nasıl olur diyorum sabahtan beri, ancak ısrarla kategoriyi öğrenmeye çalışıyorlar. Bu işte sohbet edilecek diyorum, o genel forum diyorlar

Bumerang gibi başa dönüyoruz. DEĞİL, GENEL FORUM FALAN DEĞİL.
@CL4Y şimdi size de sormak isterim, bu forumda ben çok fazla içerik üretemem çünkü forumda genel ve hayatın içinden bir akış olacak. Eğer içerik üretmeye kalkarsam, her içerik ayrı bir hayat hikayesi olur. Velev ki bunu yapsam bile, Google tarafından ziyaretçi gelmesi çok düşük bir ihtimal. Anlayacağınız benim bunu insanlara göstermem ve tanıtmam lazım. Ancak bunu hangi platformlardan yapmam lazım? Taktik ve yöntem istedim ama onu da alamadık

Bekliyorum yani.