Peki ama İnsanların hayata dair dertleşebilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir forum için doğru kitleye ulaştıracak reklam nedir? Nasıl yapılır?Zaman ve sabır gerektirir. Doğru reklam doğru kitle, seni yüceltir.
Peki ama İnsanların hayata dair dertleşebilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir forum için doğru kitleye ulaştıracak reklam nedir? Nasıl yapılır?Zaman ve sabır gerektirir. Doğru reklam doğru kitle, seni yüceltir.
Kurmayı düşündüğüm forum, bilgilendirici veya soru cevap tarzında değil. Bu yüzden de Google'dan ziyaretçi gelme ihtimali çok düşük.İnsanlar kendisini mecbur hissederlerse konu açıyorlar. Otomobil forumu yöneticisi olarak söylüyorum insanlar kendi sorunlarıyla ilgili mecburen konu açmak zorunda kalıyorlar hatta geçmişte ki bir çok konuya bile yanıt veriyorlar. Ancak bilgi araştırma vb şeklinde bir forum yönetiyorsanız bilgiyi alıyorlar ve gidiyorlar...
Kurmayı düşündüğüm forum, bilgilendirici veya soru cevap tarzında değil. Bu yüzden de Google'dan ziyaretçi gelme ihtimali çok düşük.
Öğrenmek istediğim, "ben bu forumu insanlara nasıl duyuracağım?" ama halen net bir cevap alamadım kimseden. Sizin otomobil forumundan örnek verecek olursak, bu insanları foruma sadece Google üzerinden mi çekiyorsunuz? Yoksa bir tanıtım çalışması yapıldı mı? Yapıldıysa ne tavsiye edersiniz?
Gündelik hayat konuları, problemler, stres gibi konularda sohbet edebilecekleri ve dertleşecekleri bir forum olacak. O yüzden tereddütte kaldım zaten, organik ve doğal bir içerik olsun istiyorum. Ama ilk etapta insanlar boş ve içerik olmayan bir forumda durmak veya üye olmak istemezler. Bu yüzden doğru yolu arıyorum açıkçası.Forumu içeriği nedir? ne soru cevabı bilgisi olacak bu forumda?
Gündelik hayat konuları, problemler, stres gibi konularda sohbet edebilecekleri ve dertleşecekleri bir forum olacak. O yüzden tereddütte kaldım zaten, organik ve doğal bir içerik olsun istiyorum. Ama ilk etapta insanlar boş ve içerik olmayan bir forumda durmak veya üye olmak istemezler. Bu yüzden doğru yolu arıyorum açıkçası.
Bana kalırsa teknoloji formununda şansı sıfırın altında, genel bir forumdan farkı ne? Onca rakip ve bu rakiplerin medya gücü varken, imkansız. Bir arkadaş vardı nothingphone forumu vardı inan onun şansı daha yüksek.
Genel forumun başarılı olma ihtimali 0'sa, teknoloji forumunun başarılı olma ihtimali 0.1 dir, demedi deme. Ben senin fikrine katılıyorum ama biraz "dediğimi yap, yaptığımı yapma" durumu olmuş![]()
forum.shiftdelete.net
Attığın forumların, milyonluk sosyal medya hesaplarını, milyonluk videolarını da atsaydın güzel kardeşim. Sana geçinceyle ne alakası var, düşüncem hep sabittiAttığın istatistiklerin inan bana dişe dokunur hiçbir yanı yok kardeşim. 28 günde 2500 tıklama ve semrush istatistikleri içimi açmadı, günlük 89 tekil hit yapıyor
Açıkçası durum beklediğimden vahimmiş ben günde 200 vardır diyodum. Çoğu hitinde direct veya referral olduğuna eminim.
Mehmet eleştiri kabul etmeyen birisin ama en son geçen sene AI içeriklerine laf ettiğimde böyle s.sler ile dolduruyodun, binlerce liraya aldığın domainin son halini biliyoruz. Sen bildiğini yap, herkesten çok daha iyi biliyosun.

Bu eklenti sayesinde konuyu oluşturan üyeyi postbitte gösterebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 21018
Ekli dosyayı görüntüle 21019
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.