Ads reklamı Meta reklamları Google trafiği yani foruma aslında gelen hatta üye olanda var, ama google'nin şuan bizden tam olarak istediği gibi konu açan soru soran organik kitle AI den sonra çok çok azaldı. İşin özü adam foruma soracağına yapay zekaya soruyor yapay zeka zaten ne kadar forum site blog vs varsa hepsini gezip tabiri caizse avı adamın önüne getiriyor.
Oturmuş siteler AI havuzuna dahil oldugu için ki onlarda bile ciddi trafik kaybı var yine bir şekilde dönüyor, ancak bana göre artık yeni projelerin şansı yok denecek kadar aza indi AI den sonra.
Gözümden kaçırdığım kullanıcıyı rahatsız eden bir şey mi var bılmıyorum diyeceğim ama ADS reklamları kenarda dursun normal gelen banner reklam teklıflerını bıle almıyorum. Kullanıcı deneyımı açısından.
Umarım daha iyi olur, oluruz...
webmasterforum.net
Oturmuş siteler AI havuzuna dahil oldugu için ki onlarda bile ciddi trafik kaybı var yine bir şekilde dönüyor, ancak bana göre artık yeni projelerin şansı yok denecek kadar aza indi AI den sonra.
Gözümden kaçırdığım kullanıcıyı rahatsız eden bir şey mi var bılmıyorum diyeceğim ama ADS reklamları kenarda dursun normal gelen banner reklam teklıflerını bıle almıyorum. Kullanıcı deneyımı açısından.
Umarım daha iyi olur, oluruz...
Webmaster Forum® - WFN
Teknik bilgiler, analizler, SEO taktikleri, soru-cevap içerikleri ve freelancer ilanları sunan webmaster forumuna sen de katıl, projeni büyüt!