arkadaşlar 150 dolara aldığım lisansı türk para birimi olarak 700tl ye bırakıcam para ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum lisans ile birlikte xenforo resources de var orjinal
Hocam konuşaım hemen alabilirimarkadaşlar 150 dolara aldığım lisansı türk para birimi olarak 700tl ye bırakıcam para ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum lisans ile birlikte xenforo resources de var orjinal
0532 xxxx ulaşırsan sevinirimarkadaşlar 150 dolara aldığım lisansı türk para birimi olarak 700tl ye bırakıcam para ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum lisans ile birlikte xenforo resources de var orjinal
Satışınızı bu formatta sunmanız lazımarkadaşlar 150 dolara aldığım lisansı türk para birimi olarak 700tl ye bırakıcam para ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum lisans ile birlikte xenforo resources de var orjinal
Örnek:
XenForo Sürümü: 2.x veya 1.x
Lisansın İlk Sahibiyim: Evet / Hayır.
Kalan Lisans Güncelleme Süresi: 6 ay.
Lisans Transfer Edilebilir : Evet.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.