• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!
[XenGenTr] Onaylanmamış Üyeye İçeriği Gizle

XF 2.2 Eklenti [XenGenTr] Onaylanmamış Üyeye İçeriği Gizle 1.0.1

indirmek için izniniz yok
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.2.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Uyumlu XF 2 Sürümleri
  1. 2.2.X
Merhaba, arkadaşlar.

Üyeliklerde mail onayı, moderatör onayı vs olmadan kullanıcılara içerik göstermek istemediğinizi söylemiştiniz. Bunu şablon değişikliklerinde de yapabilirdik ve daha önce bir kaç üyemize yapmıştık ama eklenti olursa tüm temalarda veya tema güncellemelerinde uğraşmak zorunda kalmayız dediğiniz için isteğinizi kıramayıp böyle ufak bir eklenti haline getirdik.

Eklenti kurulduğu andan itibaren foruma üye olmuş ama mail onayını yapmamış veya moderatör tarafından onaylanmamış üyeler forum içeriğini göremeyecektir.


Manuel kurulum

İndirmiş olduğunuz XenGenTr-UnapprovedMembers-1.0.1.zip dosyasını zipten çıkartın. Upload klasörü içerisindeki src klasörünü FTP içerisinde ana dizine gönderin. Admincp -> Eklentiler alanından Onaylanmamış üyeye iceriği gizle eklentisini yükleyin.

ZipArchive Olarak Kurulum Yapmak

Eğer yukarıdaki seçenek zor geliyorsa, Admincp -> Eklentiler -> Arşivden yükle/yükselt kullanarak kurmak için öncelikle sunucunuzda ZipArchive desteğinin olması gerekmektedir. Var ise src/config.php dosyasını açarak aşağıdaki kodu ekleyip kayıt ettikten sonra bundan sonrası için zip olarak yüklemeler yapabilirsiniz.

Kod:
$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;

Ekran görüntüleri

unapprovedMembers1.jpg


unapprovedMembers2.jpg


unapprovedMembers3.jpg
Yazar
netr0n
İndirilme
50
Görüntüleme
2,004
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
5.00 yıldız 4 değerlendirme

netr0n ait diğer kaynakar

Son incelemeler

Senden hızlısı mezarda vallahi. Teşekkürler eline sağlık.
netr0n
netr0n
Eyvallah sis, teşekkürler :)
Yine üyelerimizden gelen bir isteği ücretsiz olarak eklenti yaparak bizlerle paylaşmışsın kardeşim. Ne diyelim, Allah razı olsun ?
netr0n
netr0n
Cümlemizden abim benim.
Çözümün adresi netron çözümleri (:
netr0n
netr0n
Eyvallah kardeşim benim. :)
Eline sağlık insanları şımartıyorsun :)
netr0n
netr0n
Teşekkür ederim. Söz verdik üyelere :)
  • Gizliliğinize değer veriyoruz

    Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

    Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

    Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.