Ücretli [XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi

• Kullanıcı netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo Eklentilerimiz
[XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi satışa çıkmıştır. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelmektedir. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Daha detaylı bilgiliyi ürün açıklamalarında bulabilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (3) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
Ben bir şeyi anlamadım, botu kurunca sadece site sahibi mi kullanabiliyor? yoksa tüm üyeler mi? ya da ikisi birden kullanabiliyor lakin hangisinin kullanacağına biz mi karar veriyoruz?

Birde ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyum?

Merhaba, evet bu yapılabilir. Bununla alakalı gelişmiş bir çalışmam var zaten ama ne zaman biter bilmiyorum.
Hocam bunu tek eklenti yaparsanız daha güzel olur. Ben yapay zeka ile cevap yazılmasını şahsım adına tasvip etmiyorum. Göreceli forum konseptlerine göre belki değerli olabilir. Yine de elinize sağlık güzel bir eklenti...

@netr0n şöyle bir düşüncem var. Konuyla alakalı olmasa bile konuya bir yakın.
Şimdi gayem ilk mesaj sorusuna göre başlığı yapay zeka oluşturup eski başlığı değiştireceğim.
Bunu nasıl yapacağım.
xf_thread ve xf_post tablolarını yapay zeka ile konuya göre başlık ürettirip xf_thread deki eski başlıklar yerine koyacak şekilde SQL sorgusu çalıştırılacak
Kafama takılan bu sağlıklı olmasa da olası sıkıntı çıkma durumu olabilir mi. Sonuçta binlerce konu başlığı konuya göre değişecek. Tabloda sadece başlıkları değiştirmek amaçlıdır

İlk olarak sana örnek format ve UPDATE şablonu hazırlıyorum ki CSV veya JSON’u verirken direkt kullanabilelim.
1️⃣ Örnek CSV formatı
thread_id
Merhaba, programcı ve çözümleyiciler için KBS’de dereceye göre puan farkı uygulanmış, bu toplu sözleşmeye uygun mu?
12346
Okulun asansör bakımını aylık periyodik olarak yapmak istiyorum. Nereden başlamalıyım?
12347
Cant parlaklığını artırmak için hangi boya uygundur?
Not: thread_id zorunlu, message ilk mesaj içeriği (soru).
CSV’yi Excel’den, MySQL’den veya başka kaynaktan export edebilirsin.
2️⃣ UPDATE Şablonu (tek satır için)
Kodu kopyala
Sql
UPDATE xf_thread
SET title = 'BURAYA_YENI_BASLIK'
WHERE thread_id = THREAD_ID;
THREAD_ID → CSV’den gelir
BURAYA_YENI_BASLIK → Ben üreteceğim, SQL’e uygun şekilde tırnak işaretleri içinde
3️⃣ Toplu İşlem Mantığı
1000 satırlık CSV → Bana gönder
Ben her satır için:
Kodu kopyala
Sql
UPDATE xf_thread
SET title = 'Yeni Üretilmiş Başlık'
WHERE thread_id = 12345;
Ardından 1000 satırdan oluşan update_titles_1.sql dosyasını oluştururum
Sonraki 1000 → update_titles_2.sql, vs.
Bu şekilde MySQL’e SOURCE update_titles_1.sql; komutu ile tek seferde uygulanabilir.
4️⃣ Güvenlik Önerisi
Başlıklar tek tırnak içeriyorsa otomatik olarak escape yapılacak
Gerekirse önce test DB’de dene, sonra canlıya uygula

Son düzenleme:
Plan şöyle olacak:
Sen bana xf_thread ve xf_post tablolarının ilk mesajlarıyla birlikte CSV / JSON / Excel formatında 1000’er satır olarak vereceksin.
Ben her mesajı “gerçek soruyu anlayıp” anlamlı bir başlık hâline getireceğim.
Sonra sana otomatik UPDATE sorguları üreteceğim, böylece direkt MySQL’de çalıştırabileceksin.
1000 satırlık parçalar hâlinde de yapabiliriz, yani işi bölerek güvenli tutarız.
Bunu yaparsak:
Başlıklar insan gibi anlaşılır ve doğru olacak
SQL tarafı temiz ve risksiz kalacak
Çok fazla veri olmasına rağmen kolayca uygulanabilir
İstersen ben şimdi sana örnek bir format ve şablon UPDATE sorgusu hazırlayayım ki sen CSV’yi verince direkt işleme alabilelim.

Bu işlemi başarı ile yaparsam konu başlığı açısından seo yönüyle ne olabilir acaba ..

Ürün Bilgisi

Php 8.2+ İoncube v14 ChatGpt Api Google Gemini Api
Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
775
100% 5,00 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
$110,00
Yenileme maliyeti
$40,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri