Ücretli [XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi

• Kullanıcı netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo Eklentilerimiz
[XenGenTr] Yapay Zeka Sistemi
Merhaba, arkadaşlar. XenGenTr yapay zeka sistemi satışa çıkmıştır. Google Gemini ve ChatGpt olarak iki farklı yapay zeka ile birlikte gelmektedir. Konu açma özelliği, yapay zeka ile yorumlara cevap verme özelliği vs. Daha detaylı bilgiliyi ürün açıklamalarında bulabilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (3) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
eklentiyi satın aldım deneyımlıyorum gayet güzel tebrık ederım ancak, kullanıcı grubu ızınlerı tarafında ıcerık olusturmayla ılgılı bır limitlendirme bulunmuyor sadece genel bir lımıt ayarı gordum buda kımlerı ne sekılde kapsıyor ya da genelımı kapsıyor bılmıyorum ancak x uye grubu gunluk şu kadar y uye grubu gunluk bu kadar ıcerık olusturabılır dıye bir yetkılendırme ayarı olsa daha güzel olur bence.

Elinize emeğinize sağlık, bir çok genel forumun kullanacağına şüphe yok. Kendim için olumlu ve olumsuz yanlarını düşündüğüm de, benim sitem tamamen bilgi ve tecrübeye dayalı olduğundan yapay zeka’ nın beni olumsuz yönde etkilemeyeceği aşikar buna memnunun çünkü bir çok genel formu olumsuz anlamda fazlası ile etkileyecek bu iş. Diğer yandan makale üretimi konusunda da çok fayda sağlayacak gibi. Olumlu yönlerini düşündüğüm de sitemde ki türkçe bir makaleyi ayrı bir tab ile yabanci dilde de pratik olarak hemen yayınlayabilmek geldi. Yapay zekaya makale yazdıramam ya da soru yanıtlatamam çünkü dediğim gibi tamamen tecrübe, bilgi ve ince detayları bilmek gerek benim sitemin konusu için ancak müthiş bir iş.

Tekrar emeğinize sağlık 🚀🚀

Merak edenler üye olup deneyebilir, kullanıyorum forumumda.

Ürün Bilgisi

Php 8.2+ İoncube v14 ChatGpt Api Google Gemini Api
Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
775
100% 5,00 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
$110,00
Yenileme maliyeti
$40,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri