Zamanla olabilir bu iyileştirmeler...Görsel biraz daha iyileştirilmeli yeni sürümleri sabırsızlıkla bekliyorum
Zamanla olabilir bu iyileştirmeler...Görsel biraz daha iyileştirilmeli yeni sürümleri sabırsızlıkla bekliyorum
Elinize sağlık öncelikle,
-"Forum listesi: Forumların üstünde" seçeneğini seçip aktif ettiğimde istediğim şekilde forum ana sayfasında çıkıyor lakin hemen altında aynı şekilde tekrar çıkıyor. Sonra bu seçeneği kaldırınca altında aynı çıkan kısım gidiyor sadece üstteki normal olması gereken yer kalıyor. Ama Widget kısmında konum yok olarak gözüküyor.
- Normal kullanıcılar kaç tane konunun görüntüleneceğini ufak bir ayarlar butonuna tıklayarak kendileri yapabilirlerse daha güzel olur.
- Mobil görünümde son mesaj yazan ve tarih görüntülenme şansı olursa güzel olabilir.
Yazdıklarım şikayet değildir yanlış anlaşılmasın, eklentinin geliştirilmesi için nacizane kullanıcı görüşüdür.
@eTiKeT™ Sayin hocam en yeni mesajlar ve en son konularda cevapların üstünde
görüntülenme sayısını gösterme konusunda yardım istemiştim.
Üzerinde çalışıp bilgi vereceğim demiştiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.