@eTiKeT™ Hocam bizim forumun alıştığı bir özellik var buna eklememiz mümkün müdür?
Daha önce bravium istatistik kullanıyorduk ve onda gösterilen başlık sayısını 10-20-50-100 gibi kullanıcı kendi seçebiliyordu eğer bunda yapma imkanınız varsa efsane güzel olur.
Hocam onu biliyorum ama bu eklenti içinde olsa daha güzel çünkü az alanda daha fazla başlık kaç kişi cevap yazmış gibi şeylerin hepsi görünüyorDaha fazlası için forumun neler yeni alanın kullanabilirsiniz.
Hocam onu biliyorum ama bu eklenti içinde olsa daha güzel çünkü az alanda daha fazla başlık kaç kişi cevap yazmış gibi şeylerin hepsi görünüyor
Çok sevinrim hocam forumu 1ç5den 2.0 yaptım herkes aynı şeyi istiyor geri kalan herşeyden memnunİlerleyen sürümlerde dikkate alacağız.
Çok güzel olur, bu kadarı bile fazla iken efsane işler yapıyorsunuz ücretsiz, elinize emeğinize sağlık.İlerleyen sürümlerde dikkate alacağız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.