Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü XenGenTR-Style-v6 Logo görünmeme sorunu

Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

Sis

xFanatik
XGT 2 kullanıcı
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
925
Tema kurulumunu sorunsuz yaptım fakat logo mobil de görünüyor, pc de görünmüyor. :)

Sağ tık yaparak incelediğim de aşağıdaki kodu bulup 0 0 0; iken 5 0 0; DevTools sayfasın da değişiyor ama aşağıdaki temanın kendi şablonunda 5 0 0; olarak değiştirip kaydettiğim de yine görünüm kayboluyor :) Bu tema ayarlamalarının kalıcı olması için nerelerden işlem yapıyoruz ? @eTiKeT™ hocam :)

1610384129945.png


1610384039290.png
 

Sis

xFanatik
XGT 2 kullanıcı
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
925
Bazı ikonlar ana sayfa da görünmüyor hocam bu arada. Çözümü ne bunun.

1610385696659.png
 

Sis

xFanatik
XGT 2 kullanıcı
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
925
Logo sorununuz çözdün mü ?

Logoyu hallettim hocam. Tekrar konu açmamak adına bu konu altından devam edeyim dedim ve :)

İkonlar görünmüyordu onları da yukarıdaki arkadaşın verdiği kod ile hallettim yanlız ikonlar sağa hafif yatay duruyor normal durmasını nasıl sağlarım onu yapamadım :)

Diğer bi yaşadığım problem ise, Ana sayfadaki duyuru yazı stili font-awesome kodunu eklediğim de değişiyor. :)

1610481584772.png


NORMALDE OLMASI GEREKEN GÖRÜNTÜ DUYURU DA BU :) (font-familyt: iptal edince yazı fontu normale geçiyor acaba yanlış kısıma mı ekledik font-family kodunu.

1610481683379.png
 

Forumda daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap