- İstatistikte sabit
eTiKeT™ tarafından oluşturulan yeni bir ürün mevcut: [XenGenTr] SMS Hesap Merkezi 1.9.9 - XenForo için kapsamlı SMS doğrulama ve hesap yönetim çözümü.
[XenGenTr] SMS Hesap Merkezi 1.9.9
Açıklama
XenForo forumlarınız için gelişmiş telefon doğrulama ve SMS tabanlı hesap yönetim sistemi.
Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...
[XenGenTr] SMS Hesap Merkezi 1.9.9
Açıklama
[XenGenTr] SMS Hesap Merkezi
Günümüzde yalnızca e-posta doğrulaması, sahte hesapların ve kötü niyetli kayıtların önüne geçmek için çoğu zaman yeterli olmamaktadır. Özellikle spam üyelikler, çoklu hesap kullanımı ve hesap güvenliği gibi konular forum yöneticileri için önemli bir sorun hâline gelmiştir.
[XenGenTr] SMS Hesap Merkezi, XenForo platformu için geliştirilmiş kapsamlı bir SMS doğrulama ve hesap yönetim çözümüdür. Eklenti sayesinde kullanıcılar telefon numaralarını güvenli bir şekilde doğrulayabilir, SMS doğrulama kodu ile oturum açabilir, şifrelerini sıfırlayabilir ve telefon numaralarını kontrollü bir şekilde değiştirebilir.
Tüm süreç XenForo altyapısıyla tam uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmış olup, güvenlik, performans ve kullanıcı deneyimi ön planda tutularak geliştirilmiştir
Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...
Son düzenleme: