-
Vitrin konusu
- İstatistikte sabit
eTiKeT™ tarafından oluşturulan yeni bir ürün mevcut: [XenGenTr] Hesap Yönetim Merkezi - Account Management Center 2.0.0 Beta 1 - Kullanıcı gizliliği, hesap güvenliği ve tam kontrol tek bir merkezde.
[XenGenTr] Hesap Yönetim Merkezi - Account Management Center 2.0.0 Beta 1
Açıklama
The ability for every user to securely manage their account whenever they wish has become an important requirement for modern online communities.
Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...
[XenGenTr] Hesap Yönetim Merkezi - Account Management Center 2.0.0 Beta 1
Açıklama
Kullanıcılarınıza hesapları üzerinde gerçek kontrol sağlayın
Her kullanıcının hesabını istediği zaman güvenli şekilde yönetebilmesi günümüz toplulukları için önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir.
[XenGenTr] Hesap Yönetim Merkezi, XenForo forumunuzda kullanıcıların hesaplarını güvenli ve kontrollü biçimde yönetmelerini sağlayan kapsamlı bir hesap yönetim sistemidir.
Kullanıcılar ister hesaplarını belirli bir süre boyunca kilitleyebilir, ister hesaplarını anonimleştirerek kişisel verilerini temizleyebilir. Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınırken yöneticiler de kullanıcı profilinden bu süreçleri kolayca takip edebilir.
İster küçük bir topluluk yönetin ister binlerce üyeye sahip büyük bir forum işletin, Hesap Yönetim Merkezi kullanıcı güvenliği ve hesap yönetimi konusunda profesyonel bir çözüm sunar.
KVKK ve kullanıcı gizliliğini destekler
Günümüzde kullanıcılar, kişisel verileri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak istemektedir. [XenGenTr] Hesap Yönetim Merkezi, kullanıcıların hesaplarını yönetmelerine ve kişisel verilerini anonimleştirmelerine olanak tanıyarak KVKK ve benzeri veri koruma süreçlerini destekleyen önemli araçlar sunar.
Forumdaki içerikler korunurken, kişisel veriler güvenli şekilde anonimleştirilebilir. Böylece topluluğun bilgi bütünlüğü korunurken kullanıcı gizliliği de ön planda tutulur.
Not: Bu eklenti tek başına KVKK uyumluluğu sağlamaz. Ancak kişisel verilerin yönetimi ve anonimleştirilmesi konusunda yöneticilere ve kullanıcılara önemli kolaylıklar sunarak uyum süreçlerine katkı sağlar.
Give your users real control over their accounts
The ability for every user to securely manage their account whenever they wish has become an important requirement for modern online communities.
[XenGenTr] Account Management Center is a comprehensive account management system that allows users to manage their accounts securely and in a controlled manner on your XenForo forum.
Users can either lock their accounts for a specific period of time or anonymize their accounts to remove their personal data. All actions are logged, while administrators can easily monitor these processes directly from the user's profile.
Whether you run a small community or a large forum with thousands of members, Account Management Center provides a professional solution for user security and account management.
Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...
Son düzenleme: