Mesaj sabitleme mevcut![]()
nasıl yani? mesaj sabitleme değil istediğim atıyorum konuda 200 tane mesaj var anasayfaki son iletiye tıklayınca son mesaja gitmek yerine konunun en başındaki ilk iletiye gidiyor.
Mesaj sabitleme mevcut![]()
EvetMerhabalar.
Ben forumda ve xenforo da çok yeniyim. 2 gün önce v2.1.10 Patch 2 versiyonunu satın aldım.
Sayın @netr0n yotube videolarıyla ve bu sitedeki dokümanlarla birşeyler öğrenmeye ve yapmaya başladım. Forum taslağını çıkardım. Şuan testler yapıyorum.
Böyle bir çalışma yaptığınız ve destekleriniz için öncelikle sizlere şahsım adına çok ama çok teşekkür ederim.
Özel ücretli teknik destekler sağlıyorsanız ayrıca bu konuda da görüşmek isterim.
Sayın @eTiKeT™ Sorum şu bu istatistik eklentisi benim aldığım v2.1.10 Patch 2 sürümde çalışmakta mı?
Cevap verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar..
Detayları görüşmek için mesajla mı iletişime geçiyoruz. Yoksa telefon ilemi.Ücretli teknik destek sağlıyoruz ve evet sürümünüze uygundur.
DM gönderebilirsiniz,sonrasında sizi duruma göre yönlendireceğim.Detayları görüşmek için mesajla mı iletişime geçiyoruz. Yoksa telefon ilemi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.