v2.0.10 kurulu..site yeni default teması var bide burdan indirilen maviş style eklentiyi yukluyorum navbarda 2 üstü üste çıkıyor.surum olarak ne kurulu sızde artı maviş style teması 2 sürüm içinde olanı var klasorde hem XF2.0 için Hemde XF 2.1 için sizin sürüm 2,1 ken 2,0 temayı kurmanızdan dolayıda yasanır sorun
localde XF 2.1 kurulu maviş style teması kurdum ve forum istatislikleri bir sikinti göremedim ekteki resime bakarsanız
Ekli dosyayı görüntüle 6240
frmcek.com@sskun, site linkin nedir acaba ?
burda ne yazıyorsa aynısını yaptık site yeni kategori felan eklemedim zaten evet gerekli ayarlar dogru defaultta tek gözüküyor mavis style üstüsüte gözüküyor temada herhangi bi oynama kod vs. olmadıadmin alanından gerekli ayarları eksıksız yaptınız demi temaya manuel bır ekleme yapmadınız demı
cevap vercek yokmu arkadaşlar..default temaDA SIkıntı olmuyor.Fakat burdan indirmiş oldugumuz maviş style teması yuklu forum istatistilkileri aktif edince otomatik navbara 2 tane forum istatislikleri geliyor 1 tanesini silmek istiyorum yardımcı olursanız sevınırım..
2 gündür uğraşıyoruz sağol etiket hocam ..oldu bu sefero temada manul ekleme kodu bulunmaktadır. istatistik ayarlarında özel konumu seçerseniz olayı anlayacaksınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.