@eTiKeT™ hocama özelden mesaj iletin yardımcı olacaktırhocam selamlar, paypal ile ödemede sıkıntımı var? Başka nasıl ödeyebilirim, destek olur musunuz? teşekkürler.
DM dönüş yapılmıştır.hocam selamlar, paypal ile ödemede sıkıntımı var? Başka nasıl ödeyebilirim, destek olur musunuz? teşekkürler.
xgt_forum_istatistikxgt_forum_istatistik.less xgt_forum_istatistik_encokCevapxgt_forum_istatistik_encokGoruntulemexgt_forum_istatistik_encokMesaj_kullanicixgt_forum_istatistik_encokTepki xgt_forum_istatistik_icerikIkonlari xgt_forum_istatistik_icerikSonuc xgt_forum_istatistik_yeniKaynaklarxgt_forum_istatistik_yeniKonularxgt_forum_istatistik_yeniMesajlarNe yazık ki bu zannettiğiniz kadar basit bir güncelleme değil. Hedef bağlantı noktası değişikli opsiyonu ile birlikte eklendi. Ve bu opsiyonlarında eklenmesi gerekli, eklentinin güncellenmesi gerekmektedir.@eTiKeT™ abi ön ekler için düzenleme getiren kodları bana iletebilir misin gereken yerlere ekleyeyim
teşekkürler fixleme için
Özelden iletin bakayım hocamAnladım benim istatistikte yapılan düzenlemeler var kayıp yaşanmadan güncelleme yapabilir miyim?
Ya da ücretli destek sağlıyor musunuz bu durumda?
Düzenleme:
Bu başlığa PLUS diye yazıyordum telifsiz istatistikmiş
Ücretsiz paylaşılan istatistiğe destek verirseniz ücreti karşılığında alabilirim belirttiğim gibi tekrardan teşekkürler
Bu güncelleme XF 2.2 desteklemiyor, XF 2.3 için geçerli bir durum.Anladım benim istatistikte yapılan düzenlemeler var kayıp yaşanmadan güncelleme yapabilir miyim?
Ya da ücretli destek sağlıyor musunuz bu durumda?
Düzenleme:
Bu başlığa PLUS diye yazıyordum telifsiz istatistikmiş
Ücretsiz paylaşılan istatistiğe destek verirseniz ücreti karşılığında alabilirim belirttiğim gibi tekrardan teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.