yani nasıl düzeltebilirim ?![]()
[INZ] SMS Two-step verification
inzanty submitted a new resource: [INZ] SMS Two-step verification - Two-step verification throw SMS.ru service Adds two-factor authentication by SMS code Service: https://sms.ru Read more about this resource...xenforo.com
Size yazdığım DM yanıt olarak yazın şifreleriyani nasıl düzeltebilirim ?
dikkatin ve ilgin için teşekkür ederim ne yazıkki çakalın birisi hemen şifremi dğeiştirmiş çok şükür mesajın sonrası müdahale edebildim. Dalgınlıkla buraya yazmışım
Şaka gibi ben görmedim biledikkatin ve ilgin için teşekkür ederim ne yazıkki çakalın birisi hemen şifremi dğeiştirmiş çok şükür mesajın sonrası müdahale edebildim. Dalgınlıkla buraya yazmışım![]()
valla bende hızına şaşırdım ??? özelden gönderdim bilgileriŞaka gibi ben görmedim bilene ara değiştirdin ya arkadaş, aman dikkat aman!
ben değiştirmedim ama panele girdim baktım düzeltilmesi gereken baya hata vardıŞaka gibi ben görmedim bilene ara değiştirdin ya arkadaş, aman dikkat aman!
hocam el ataydın bari eline mi yapışırdı ????ben değiştirmedim ama panele girdim baktım düzeltilmesi gereken baya hata vardı![]()
@eTiKeT™ ustam bakar diye dokunmadımhocam el ataydın bari eline mi yapışırdı ????
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.