Sizdeki sorun neydi. Bende de gelen sms kodunu giriyorum kodu kabul etmiyorBen 2.1.7 sürümde çalıştıramadım yardımcı olurmusunuz?
Sizdeki sorun neydi. Bende de gelen sms kodunu giriyorum kodu kabul etmiyorBen 2.1.7 sürümde çalıştıramadım yardımcı olurmusunuz?
Abi vatansms e üye oldum orada ki bilgileri girdim ama gönderim yapmıyor acaba yanlış mı girdim şimdi girdiğim bilgileri burdan atmamda istersen özelten resmini atayım veya direk vatan sms de ki hangi bilgiyi hangi alana gireceğim söyleyebilir misin? Acaba.Sanırım XenForo 1 için yazılan eklentiyi xenforo 2 de çalıştırıyorsunuz? XenForo 2 için yazılmış olanı kullanmayı denediniz mi?
Vatan sms için çalışmıyor hocam yani anestezy arkadaş sizi önerdi o da doğru girmişsin dedi ama çalışmıyor.Eklentiyi uzun süre kullandım sorunsuz ama özellikleri yeterli değil.
NETGSM sorunsuz şekilde yaklasık 2 yıla yakın kullandım.Vatan sms için çalışmıyor hocam yani anestezy arkadaş sizi önerdi o da doğru girmişsin dedi ama çalışmıyor.
Bireysel üyelik kabul etmiyorlarNETGSM sorunsuz şekilde yaklasık 2 yıla yakın kullandım.
2 yıl olacak aktıf hesabım var ve kullanıyorumBireysel üyelik kabul etmiyorlar
Başka SMS uygulaması kullanıyorum.2.2 de çalışıyor mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.