Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Xenforo formumu yayınlayamıyorum

souleyman

Banned
Yasaklı
Kullanıcı
Arkadaşlar lütfen yardım edin ben localimde xenforo ile oluşturduğum siteyi veritabanıyla birlikte sunucuya nasıl atıcam? sabahtan beri bişeyler yapıyorum sunucuya yolluyorum domaine gittiğim zaman site yapım aşamasında yazıyor sadece nasıl yapıcam bunu yardımcı olabilir misiniz? sıfırdan direk sunucuda mı kurmam gerekiyor xenforoyu?

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum inanın. Localhost alanında yaptığınız çalışmayı sunucu host alanına atmayı bilmiyorsanız localhost alanında neden çalışıyorsunuz? Bilmiyorsanız direkt sunucunuz üzerinde kurulum yapıp çalışacaksınız. Yani artık yapılan işlemlere anlam veremiyorum. Boş yere kendinizi de bizi de yoruyorsunuz.

Bakın phpmyadmin'e girdiniz veritabanınıza tıklayın. Sonra dışarıya alıp bilgisayarınıza indirin. Şimdi geldik sunucu tarafına; Sunucu üzerinde yeni bir veritabanı oluşturun sonra yeni bir kullanıcı oluşturun. Sunucu üzerinden phpmyadmine bağlanın bu sefer yeni oluşturmuş olduğunuz veritabanına localhost alanından aldığımız veritabanını içeri aktar diyerek içeri aktarın. Daha sonra localhost alanınızda xenforo dosyalarınızı suncunuzun ftp alanına yükleyin. Src içerisindeki config.php dosyasını açın ve yeni veritabanı bilgilerinizi oraya ekleyin.

Ben bunları yapamam diyorsanız o zaman sıfırdan kurun.

Videolu da anlattık bunu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri