Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Xenforo formumu yayınlayamıyorum

souleyman

Banned
Yasaklı
Kullanıcı
Katılım
11 Ara 2018
Mesajlar
12
Arkadaşlar lütfen yardım edin ben localimde xenforo ile oluşturduğum siteyi veritabanıyla birlikte sunucuya nasıl atıcam? sabahtan beri bişeyler yapıyorum sunucuya yolluyorum domaine gittiğim zaman site yapım aşamasında yazıyor sadece nasıl yapıcam bunu yardımcı olabilir misiniz? sıfırdan direk sunucuda mı kurmam gerekiyor xenforoyu?
 
Şunu anlamakta zorluk çekiyorum inanın. Localhost alanında yaptığınız çalışmayı sunucu host alanına atmayı bilmiyorsanız localhost alanında neden çalışıyorsunuz? Bilmiyorsanız direkt sunucunuz üzerinde kurulum yapıp çalışacaksınız. Yani artık yapılan işlemlere anlam veremiyorum. Boş yere kendinizi de bizi de yoruyorsunuz.

Bakın phpmyadmin'e girdiniz veritabanınıza tıklayın. Sonra dışarıya alıp bilgisayarınıza indirin. Şimdi geldik sunucu tarafına; Sunucu üzerinde yeni bir veritabanı oluşturun sonra yeni bir kullanıcı oluşturun. Sunucu üzerinden phpmyadmine bağlanın bu sefer yeni oluşturmuş olduğunuz veritabanına localhost alanından aldığımız veritabanını içeri aktar diyerek içeri aktarın. Daha sonra localhost alanınızda xenforo dosyalarınızı suncunuzun ftp alanına yükleyin. Src içerisindeki config.php dosyasını açın ve yeni veritabanı bilgilerinizi oraya ekleyin.

Ben bunları yapamam diyorsanız o zaman sıfırdan kurun.

Videolu da anlattık bunu;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.