Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Xenforo 2 Sitem Açılmıyor !

Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.
Çözüm
Çok teşekkürler öncelikle şunu söylemeliyim kesinlikle ve kesinlikle phpMyAdmin ile ilgili hiçbişey dokunmayın ellemeyin! Sorunu sizin yönlendirmeleriniz ve Benim biraz pratik davranmam sayesinde çözdüm sorun veren eklentiyi tamamen kaldırdım daha sonra tüm eklentileri devredışı bırakıp admin paneli yeniden yapılandırmada bulunan tüm işlemleri yaptım ve eklentileri tekrardan aktifleştirdim
Şablonlarla mı? oynadınız...

Başka tema ile bu sorunu yaşıyor musunuz?

Https ile alakalı bir sorun değil ondan eminim bugün phpMyAdmin de tablo boşaltma işlemi yaptım xf search xf admin log tablolarında bu işlemlerden sonra site bu hale geldi
İşlem yapmadan önce inşallah yedek almışsındır. Varsa elinde yedek geri dönmeyi denedin mi peki ? Admin tarafında herhangi bir hata Mesajı falan var mı ?

cracking.ml/install linkinden "rebuild master data" işlemini yapın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri