Eklenti çalışmıyor, üye olmayanlar konuları görüyor.
Xenforo sürüm : 2.0.7
Yapılandırmaları iyi yapamamışsınızdır.Eklenti çalışmıyor, üye olmayanlar konuları görüyor.
Bu dosyayı indireceksiniz..Eklenti olarak bu üstündeki xml dosyası Tr dosyasıdır.beyler ben eklentiyi yükleyemedim. hangi xml dosyasını yüklicez sunucuya dosyaları attıktan sonra.
xenforo.gen.tr
Siz çalıştıramdıysanız başkalarına neden müdahale ediyorsunuz? Boşuna indirmeyin diye. Düzgün yapılandırdıysanız gayet güzel çalışıyor. Benim siteyi ziyaret edin görceksinizEklenti çalışmıyor boşuna indirmeyin :/
2,1 sürümü kullanıyorum bende sorunsuz çalışmakta güzel bir eklenti ama google'ın forumu indexlemesini engeller mi sanki engeller gibi geliyor bana fakat ılk mesajda uyarı cıkıyor tam gostermıyor ama altına yazılmıs olan cevaplar gorunmekte onlara aynı sekılde uygulama sansımız var mı ?

Forumda bulunan resim ve videoları gizlemek için bir eklenti var mı mesela bu eklentı foruma mobil cihazlar ile yüklenen videolarıda gizlemekte ama resimleri gizlememekte ,şöyle bir sorunda var bu eklenti karakter sayısını 120 ye çektiğimde bazı youtube videolarını da istediğim şekilde gizliyor ama bazılarını gizlemiyor.
uygulayabileceğimiz o ücretli eklentinin adı nedir acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 6832
Burdaki kutucuğu işareti kaldırın. Altındaki mesajlar görünmez. Ayrıca sadece ilk soru mesajına uygulanıyır ve diğer gruplara uygulanamıyor. Uygulanan var ücretli.
Google sadece başlığı indexliyor. İçeriği kapattığınız için indexleyemiyor.
Resimler zaten içerik gruplardan kapalıysa göremezler. 1Video yu ekleyeceğin zaman enter ile 4-5 satır boşluk atlattır. Başka çözümü yok bu eklentiye göre..
sanırım şu
[XenConcept] Hide links / Medias / Images (BbCode) to guests
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.