RaxBoard Modern Forum Yazılımı

• Kullanıcı Lim10Ata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster yardımcı kaynaklar
Bir şey anlamadığı yorumundan belli :D kayıt tarihine bakarsan muhtemelen burada banlanan warezci çocuklardan biri ;)
dur bi bakalım zeka küpü, totodan salladı mı? boş salladı mı? yada yazmak için salladı mı? merak ettim bir yazsın bakalım yapay zeka mı değil mi? ne kadar zeki görelim.

Tamamen kopya ve yapay zekaya yaptirilmis. Bir emek yok..
Bir yazılım projesine 'emek yok' diyebilmeniz için, en azından projenin hangi kısımlarının 'kopya' olduğunu veya hangi mantığın 'AI' tarafından üretildiğini teknik kanıtlarla sunmanız gerekir. Bunu yapmıyor, sadece ön yargıyla yaklaşıyorsanız, bu yorumunuzun forumdaki diğer kullanıcılar nezdinde bir değeri olmayacaktır. Eğer teknik bir eleştiriniz varsa, buyurun projenin yapısını konuşalım; ancak teknik bir bilginiz yoksa, lütfen projenin geliştirilme sürecini 'yok sayan' bu tarz mesnetsiz yorumlarla ortamı germeyin.

Tamamen kopya ve yapay zekaya yaptirilmis. Bir emek yok..

Daha iyisini sizler yapın, oturup burada hep beraber alkışlayalım.

Bir laf var, ''ne mala faydanız var ne davara'' misali.. Birşeyler yapmaya çalışanları da taşlamak için bahane arıyorsunuz.

İnsanları eleştirirken yıkıcı değil, yapıcı olmayan çalışın.

Böyle bir yorum da zaten olgun birinden çıkacak değildi, herkes yaşının kaç olduğunu az çok tahmin etti.

Abilerim, arkadaşlarım inanın hiç kendinizi yormanıza gerek yoktu, konuda onlarca mesajın üstüne böyle terbiyesizce bir yorumu yapacak insanların kapasitelerini az çok biliyoruzdur diye tahmin ediyorum. Bu yorumu yazan çocuk burada warezden banlanttığım çocuklardan biri olduğu çok açık. Yapay zeka konusuna gelirsek bu çağda tabiki yapay zeka kullandık, bunuda önceki mesajlarda defalarca yazdık, ama emek yok kopya demesi gülünç geldi günde abartısız 15 saatimi harcıyorum :)

O yüzden hiç umursamadım bile.

dur bi bakalım zeka küpü, totodan salladı mı? boş salladı mı? yada yazmak için salladı mı? merak ettim bir yazsın bakalım yapay zeka mı değil mi? ne kadar zeki görelim.
kesin ip var ....
Bir yazılım projesine 'emek yok' diyebilmeniz için, en azından projenin hangi kısımlarının 'kopya' olduğunu veya hangi mantığın 'AI' tarafından üretildiğini teknik kanıtlarla sunmanız gerekir. Bunu yapmıyor, sadece ön yargıyla yaklaşıyorsanız, bu yorumunuzun forumdaki diğer kullanıcılar nezdinde bir değeri olmayacaktır. Eğer teknik bir eleştiriniz varsa, buyurun projenin yapısını konuşalım; ancak teknik bir bilginiz yoksa, lütfen projenin geliştirilme sürecini 'yok sayan' bu tarz mesnetsiz yorumlarla ortamı germeyin.
Daha iyisini sizler yapın, oturup burada hep beraber alkışlayalım.

Bir laf var, ''ne mala faydanız var ne davara'' misali.. Birşeyler yapmaya çalışanları da taşlamak için bahane arıyorsunuz.

İnsanları eleştirirken yıkıcı değil, yapıcı olmayan çalışın.

Böyle bir yorum da zaten olgun birinden çıkacak değildi, herkes yaşının kaç olduğunu az çok tahmin etti.

Sakin olun beyler..:) Burada bana negatif yorum yapanlarin hepsini r10'dan taniyorum ve bazilariniz benim forumlarimdan birine uyesiniz ve bedava yayin ariyorsunuz maç zamani.:) Arkadas Ingilizce forum açmis ve bütün yorumlar Türkçe.. Madem global bir forum yapisi kurdun o dile uymak zorundasin. Onu görmem bana yeterli oldu zaten ve o yorumu yapmama neden odu... Aslinda ben hickimseye burada hesap vermek, cevap vermek zorunda da degilim. Sadece bu aciklamayi yapiyorum. Ha birde geç cevap yazmamin sebebi yeni üyelere burada günde bir mesaj yazma siniri koyulmus. Günde bir mesajdan fazlasi yazdirilmiyor ve 24 saat beklenmesi gerekiyormus. Oda ilginç geldi bana.. Ha bu arada yasimda 60. Öyle konu sahibinin dedigi gibide bu islere yeni baslamis veya burada dah önce ban yemis ergen degilim. Buraya ilk defa üye oldum.. Herkese iyi eglenceler.. :)

O zaman durum senin için daha da vahim desene. 60 yaşındaki bir insan her 2 mesajında da bambaşka şeyler söyleyip
çelişiyorsa ergenlere pekte bir şey söylememek lazım ;)

Sakin olun beyler..:) Burada bana negatif yorum yapanlarin hepsini r10'dan taniyorum ve bazilariniz benim forumlarimdan birine uyesiniz ve bedava yayin ariyorsunuz maç zamani.:) Arkadas Ingilizce forum açmis ve bütün yorumlar Türkçe.. Madem global bir forum yapisi kurdun o dile uymak zorundasin. Onu görmem bana yeterli oldu zaten ve o yorumu yapmama neden odu... Aslinda ben hickimseye burada hesap vermek, cevap vermek zorunda da degilim. Sadece bu aciklamayi yapiyorum. Ha birde geç cevap yazmamin sebebi yeni üyelere burada günde bir mesaj yazma siniri koyulmus. Günde bir mesajdan fazlasi yazdirilmiyor ve 24 saat beklenmesi gerekiyormus. Oda ilginç geldi bana.. Ha bu arada yasimda 60. Öyle konu sahibinin dedigi gibide bu islere yeni baslamis veya burada dah önce ban yemis ergen degilim. Buraya ilk defa üye oldum.. Herkese iyi eglenceler.. :)

Aslında Türkçe yazdım halbuki, neresini, hangi kelimesini anlayamadınız/algılayamadınız ki? herkes yorum yapmakta özgürdür, tabi ki yorum yapacaksınız eleştiri yapacaksınız bu senin en doğal hakkın herkesin olduğu gibi, ama bu direk suçlama ifadesi, o yüzden cümleleri ağzınızda yuvalamadan, soruyu dağıtmadan ve gereksiz polemiğe girmeden sorduğum soruya yanıt alabilirsem harika olur?

Yapay zeka olduğunu nasıl anladınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri