Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

XFAI Toolkit v.2 - 🔥 DÜNYADA BENZERİ YOK! AI entegrasyonu ile devrim niteliğinde XenForo araçları🏆

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soilder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soilder

Aktif kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Herkese merhaba, XF alt yapılı forumlar için devrim niteliğinde yeni uygulama ile sizlerleyim.

Tanıtım görselleri ve videosu aşağıda yer almaktadır.

Tüm sorularınızı konu altından iletebilirsiniz. İletişime geçmek için görsellere tıklayabilirsiniz.

Diğer konuma buradan ulaşabilirsiniz.

NOT: Telif yememek için Türkiye'deki herhangi bir forumdan veri çekmedim. "RSM Management yakında.."

Yeni bir güncelleme yapıldı ve Fast Thread özelliği eklendi. Ayrıca video detaylı anlatımla güncellendi.

Tanıtım videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

4lcg4es.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel lakin kimsenin kategori fetch için 4000tl vereceğini sanmıyorum. Bu botu özel isteklere göre düzenleyebilir misiniz?

Güzel lakin kimsenin kategori fetch için 4000tl vereceğini sanmıyorum. Bu botu özel isteklere göre düzenleyebilir misiniz?
Selamlar,

Videoyu sonuna kadar izleğinizi düşünmüyorum.

Kategori üzerinden işlem yaptırmak zaten bir önceki uygulamamda ücretsiz verdiğim bir araç idi.

Siz videoyu izleyin, sonra yine konuşalım. Teşekkürler.

,Videoyu sonuna kadar izleğinizi düşünmüyorum.

Siz videoyu izleyin, sonra yine konuşalım. Teşekkürler.

Herkes videoyu izleyemeyebilir. Uygulamanın ne işe yaradığını yazıyla anlatırsanız daha anlaşılır olur.

güzel çalışma
Teşekkürler.
Herkes videoyu izleyemeyebilir. Uygulamanın ne işe yaradığını yazıyla anlatırsanız daha anlaşılır olur.

Selamlar, konuda yer alan görseller de uygulamaya ait tüm özellikler yer almaktadır. Bu özellikleri açıklamaları ile birlikte detaylı şekilde anlatmak yerine bir video da uygulamayı anlatmak çok daha mantıklı. Vakit bulup izlerseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Ben vakit ayırıp sonuna kadar izledim, faydalı buldum bu işi, fakat ben yıllardır hep manuel çalıştığım için kolay yolları hiç tercih etmedim ilerleyen zamanlarda otomatiğe geçmeyi düşünüyorum. Hayırlı satışlar..

Ben vakit ayırıp sonuna kadar izledim, faydalı buldum bu işi, fakat ben yıllardır hep manuel çalıştığım için kolay yolları hiç tercih etmedim ilerleyen zamanlarda otomatiğe geçmeyi düşünüyorum. Hayırlı satışlar..
Teşekkür ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri