php cmd.php xf-addon:disable GoogleSearch
Uzun süredir sitemde aramalarda Resim Görsel arama sonuçları olsa diyordum bu eklenti ile karşılaştım. Bunun 2.2.x olanı varmı acaba?İlk fırsatta hallederiz güncelleriz eklentiyi.![]()
Buldum bakalımUzun süredir sitemde aramalarda Resim Görsel arama sonuçları olsa diyordum bu eklenti ile karşılaştım. Bunun 2.2.x olanı varmı acaba?
Güzel bir eklenti. Önceden kullanıyordum ve bir xf güncellemesinden sonra hata verdiği için kaldırmıştım. Şimdi tekrar yükledim sorunsuz çalışıyor.Buldum bakalım
![]()
[XB] Google Search
This addon integrates Google Search Engine in your forum allowing users to search the forum with Google search. Moreover, Google search can be automatically performed if standard XenForo search system haven't found anything or failed. You must...xenforo.com
Çok güzel bir eklenti. Tam istediğim gibi..2 kelimeleri bulamadığı zaman google sonuçlar geliyor.
extra.less şablonuna ekleyebilirsiniz..button--icon--search {
border-top-left-radius: 4px;
border-bottom-left-radius: 4px;
}
.button--icon--fabfa-google {
margin-left: 4px;
border-top-left-radius: 4px;
border-bottom-left-radius: 4px;
}
Sen varya senn.. Harikasın. İyiki varsın/ız.. Teşekkürler..extra.lessşablonuna ekleyebilirsiniz.
Less:.button--icon--search { border-top-left-radius: 4px; border-bottom-left-radius: 4px; } .button--icon--fabfa-google { margin-left: 4px; border-top-left-radius: 4px; border-bottom-left-radius: 4px; }

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.