Şikayet Gazi kullanıcısıyla ticaret anlaşmazlığı

Web ortamında kişi yada kurum şikayeti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam halen söylediğimin arkasındayım hatta size dün gece telefonda hocam emin olun domainden zarar ettim lisansıda gölümden veriyorum dedim
Hocam keşke ses kayıtları olsa dinlete bilsek. 5K için dil dökme meselesi yapmıyorum burda. anlaşmazlık var çözülsün diye uğraşıyorum. Yönetim ekibi ne derse kabulüm. Problem değil konu başlığın.

12.000+ üyeli satılık web master forum sitesi [Sudan Ucuz] Baz alınarak telefonda görüşme sağlandı. lisans + domain olarak konuştuk hocam. mahduru oynamak yerine yardımcı olunabilir lisansı güncellenir yarı yarıya güncellenir alınır 2200 tl 1100 tl olarak bu talebede gelmiyorsun direk konuyu olmaz hayır beni salak mı sandın vs getirmek yanlış sonuçta ortada ticaret sağlıyoruz. anlıyorum daha önce başından kötü şeyler geçmiş ama bunu başkalarınada yapmak yanlış.​

ilanda forum ve domain satılık diye anladım ben! lisans vs diye bir ibare yok. bence burada satıcı haklı gibi duruyor bana göre!

Eğer verileceğim denildi ise lisans ve transfer olmadıysa maile ticaret gerçekleşmemiş demektir.

Bu durumda siteyi geri alır satıcı ve parayı iade eder. XenForo lisansı vereceğim sözüne yönelik yola çıkılmış sanırım?

Eğer verileceğim denildi ise lisans ve transfer olmadıysa maile ticaret gerçekleşmemiş demektir.

Bu durumda siteyi geri alır satıcı ve parayı iade eder. XenForo lisansı vereceğim sözüne yönelik yola çıkılmış sanırım?
Hocam domaini alacaktı tamam dedim ilk konuşmamız daha sonra konuştuğumuzda lisansıda veriyim dedim o da tamam dedi yani söz verme gibi bir söz konusu yok ki ortada

23.03.2025 Video kayıdında Transfer mail mi olucak yoksa transfer mi diye yazıyor sen şuan dün gece size gönlümce veriyorum diyorsun hocam.

23.03.2025 Video kayıdında Transfer mail mi olucak yoksa transfer mi diye yazıyor sen şuan dün gece size gönlümce veriyorum diyorsun hocam.
Hocam zaten telefonda konuştuk mu konuştuk daha diyorsun bende de aynı mesajlar var Netron veya Etiket kararını versin hocam ben gerekli şeyleri söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri