peki bende şuan buGüncelleme olarak gelmedi, sistem tamamen değiştirildi ve daha profesyonel bir yapı ile yeniden kodlandı. Sizin verilerinizi alamadığım için de mecburen bir güncelleme olarak yayınlamadım. İkisi de birbirinden bağımsız ama mantık olarak aynı işi yapan eklentilerdir.
Önemli :
- Eski versiyonu kullanıyorsanız ilk olarak bu eklentiyi kurun ve eski versiyonunuzdaki ikon, renkleri yeni versiyona kopyaladıktan sonra eski versiyon eklentinizi siliniz.
- Eski versiyon sistemimiz ile bir bağı yoktur, tamemen yeniden tasarlanarak kodlanmıştır. Bu yüzden güncellemeleri işe yaramayacaktır.
Güncellemeyecek bu eklenti kendini yeniden kuracaktır. İki adet aynı mantıkta eklentiniz olacak. Eski ikon, renkleri almanız için eski sistemi silmeyin. Yeni sisteme eski verileri taşıdıktan sonra eski eklentiyi silebilirsiniz.peki bende şuan bu
[XenGenTr] Kullanici afis tasarım sistemi
sürümü kurulu yeni paylaştığınızı kurarsam yapılan ranklar ayarlar felan sıfırlanacakmı ??
Nasıl olucak tam anlamadım yükeledim afişler giti ne olduğunu anlamadımGüncellemeyecek bu eklenti kendini yeniden kuracaktır. İki adet aynı mantıkta eklentiniz olacak. Eski ikon, renkleri almanız için eski sistemi silmeyin. Yeni sisteme eski verileri taşıdıktan sonra eski eklentiyi silebilirsiniz.
Sistemi çözdüm bu sistem daha kaliteli daha iyiEğer eklentiyi kaldırmadı iseniz, admin panelde halen duruyor, Seçenekler alanından erişebilirsiniz eski tasarımlarınıza.
Eski sürümdeki özellikleri nasıl aktardıniz acaba?Sistemi çözdüm bu sistem daha kaliteli daha iyi
pek bu işlemi var olan ayarları ve rankları diğerne direk aktarma yokmu tek tek yinemi uğraşacazEğer eklentiyi kaldırmadı iseniz, admin panelde halen duruyor, Seçenekler alanından erişebilirsiniz eski tasarımlarınıza.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.