Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

XF 2.3 Eklenti [TB] Resimli Benzer Konular

Ugur
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.3.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ugur

Destek Ekibi
Yönetici
Destek ekibi
SMS onaylı
Ugur Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

[TB] Resimli Benzer Konular - Resimli Benzer Konular

Konu içinde benzer konuları resimli veya liste olarak gösterir.
Yeni konu açarken benzer konuları gösterir.

Eklenti sadece Xenforo 2.3 versiyonunda ve PHP 8+ versiyonu ile çalışır.

Xenforo 2.1 versiyonu: XenForo 2.1 - [TB] Resimli Benzer Konular
Xenforo 2.2 versiyonu: XenForo 2.2 - [TB] Resimli Benzer Konular 2.2.x...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Uğur hocam eklentiyi kurdum Default temaya ancak benzer konuları yeni konu açmak istediğimde ilk kelimeye göre sıralamıyor. Mesela favori kelimelerden yazmama rağmen aşağıdaki uyarıyı veriyor. Halbu ki bu kelime girişiyle 6-7 konu var forumda ama bulmuyor.
1721955029347.webp

Diğer bir konu iki sütün yan yana gelince ikonlar ekrandan taşıyor ve büyük - küçük resim aktif olmuyor. Bilmiyorum ilk deneyimlemem bu şekilde olunca yazmak istedim.

1721955245571.webp

Uğur hocam eklentiyi kurdum Default temaya ancak benzer konuları yeni konu açmak istediğimde ilk kelimeye göre sıralamıyor. Mesela favori kelimelerden yazmama rağmen aşağıdaki uyarıyı veriyor. Halbu ki bu kelime girişiyle 6-7 konu var forumda ama bulmuyor.

Diğer bir konu iki sütün yan yana gelince ikonlar ekrandan taşıyor ve büyük - küçük resim aktif olmuyor. Bilmiyorum ilk deneyimlemem bu şekilde olunca yazmak istedim.
Konu açarken aramayı harflere göre değil kelime odaklı yapar. Aranan kelime konu başlığında varsa gösterir.

İkinci sorunu ise canlı görmem lazım.

Hello again, as always I demonstrate with facts. It works very well for me. I leave a screenshot
Captura de pantalla 2024-07-25 225728.webp

This is a fabulous plugin. Thank you very much and a pleasure for using your resource

Ekli dosyayı görüntüle 27137

Ekli dosyayı görüntüle 27138
Uğur hocam dediğiniz gibi kelime bazlıda arama yapıyorum yine benzer konuları göstermiyor konu açarken. Bir önceki eklentinizde bu durum yoktu ama bunda kelimeyi tam da yazsam göstermiyor.

İkinci konu aslında görselde görüldüğü üzere ili sütun yan yanyken ikonlar diğer resimlerin altına kayıyor. H harfine bakarsanız ikon görüntünün altına kaldı istatikleri.

Daha önce benzer konular eklentisi kullanıyordum 2.3 sonrası kaldırdım bu eklenti de güzel ama ben konu açarken benzer konular listelenmesini istemiyorum bunu kaldıracak özellik varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri