Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Xenforo vps kurulumu yardım

TheGaMeLiFe_HD
@TheGaMeLiFe_HD VPS Server olarak panelsiz bir server'mi alacaksınız. Önemli Webserver ve Mysql sunucusu yane bunlari komple kurman gerekiyor Eğer Kontrol Panel ( Cpanel-Plesk-Directadmin-Maestro-centoswebpanel...) kurulacaksa normal kurulum yapcaksınız.

ama terminalden kurmak istiyorum diyorsaniz.Anlatım biraz zahmetli olacaktir.Size ilk yolu xenforo 2 'nin döküman sayfasını göstererek başlayalim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

burada terminal olarak xenforo 2 kurulumu anlatilmakta ama bu ilk sürümde mevcuttu bu kurulum şekli. Şimdi direk Dosyalari ftp yükleyip Mysql sürümü 5.5.x yapip PHP 'den Disable_funcstions ' u "on" olarak ayarlayip tarayıcı alanindan "siteismi.com/instal " baglantisi ile işlemi başlatabilirsin.

Ondada ayni işlem geçerl yukarida yazdiklarim sen 3 aydir bu kurulum olayini çözemedim dikkatimi çekiyor hep ayni yerde kaliyorsun.
tam olarka ne yapmak istiyorsun bunu 1 tarif et kalıcı çözüm bulalim sana . VDS vps suncu bunlari almak basit iş kurulumda basit ama burada sen nasil 1 sey istiyorsun onemli olan bu . : )

Merhaba, ben de poyrazhosting’den vps aldım. Daha ns yönlendirmesini beceremedim, siteyi hosttan nasıl taşıyacağım kara kara düşünuyorum. Bana da yardım edebilecek var mı? Plesk panel mevcut.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri