Ellerine emeklerine sağlık bizi aydınlattıgın için..
100 kişinin 98 i iyi durumda biz 2 kişi neden böyleyiz

hocam sizi seviyorlar özel haricinde bu tür sorunları dile getirmek istemiyorlar bazı arkadaşlar.. bizde özelden halletmek yerine sorulmuş cevapsız kalan bir soru olaraktan cevap aramak için soruyoruz..
yalnız şöyle bir durum var... demolarınızda temalarda sıkıntı yok..
anlatımındaki temadada sıkıntı yok.
ama sitede kurulu olan temada bu sıkıntı var .
. yani şurdaki ambalaj on numara tanıtım... tamam demo denemenizde sıkıntısız pürüzsüz..
tarayıcı kaynaklı olsa demonuzda sorun yaşarız ama hayır sitemizde bu hantallık var
Fk'ya kurulumu hatırlarsınız kurulum anından itibaren zaten vardı o hantallık ama biz tema öyledir dedik alıştık.. farklı farklı renkleri yaptık css less ile tabi ekleme yapınca iyice bir hantala bagladı... mesela Siyah ekran olayı hızlı bir şekilde temayı biz test ettiğimizde yukarı aşşagı yaparken renklerin geç gelişi ile alakalıydı .. o güncellemede gitmiş siyah hafif beyaza çalmış ..
RainBow yeni temanız mesela bize hitap eden bir tema değil.. aksine dahada yavaş olması gerekirken v5 den ben demosuna bakıyorum .efekt oranı yüksek olmasına ragmen daha seri daha hızlı ve kasıntısız geldi bana.. yani güzel bir iyileştirme yaparaktan o temayı yapmışsınız ..
ama söz konusu v5 olunca tema güzel performans bizde sıkıntı... acaba desem interneimizlemi alakalı. ama mobildede aynı .
Ben anlatamam uzun uzun boş boş yazmış olurum böyle..
Müsaşt bir zamanda video çeker atarım