Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaynak ikonu

XF 1 Username change by siropu 1.2.5 (kullanıcı adı değiştirme) 2017-02-02

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan netr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

netr0n

XGT
Yönetici
XGT Master
SMS onaylı
Katılım
6 Aralık 2016
Mesajlar
7.403
Username Change by Siropu 1.2.5 (Kullanıcı Adı Değiştirme) - XenForo için kullanıcı adı değiştirme eklentisidir.

Kaynağı oluşturan netr0n;

Yayınlanan kaynağın içeriği:

Username Change by Siropu eklentisi sayesinde belirlediğiniz üye grupları belirlediğiniz izinler doğrultusunda kullanıcı adlarını değiştirebilirler. Yapılan değişikliler yine belirlediğiniz kullanıcı ismi tarafından forumlarda duyuru olarak sunulmaktadır.

Eklentinin Özellikleri:

  • Özel Tablolarda kullanıcı adı değiştirme özelliği (Kullanıcı adını kullanan eklentiler için)
  • Kullanıcı Adı Geçmişini Görebilme
  • Değişen kullanıcı adını kullanıcının profil...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
 
Bu modu kulllanmadım ama XF-2 benzer bir mod var. Onda üyeler profil sayfaları üzerinden değiştiriyorlardı. Profil sayfasını kontrol ettiniz mi ?
Dostum herşey oluyorda sanırım kullanıcı değiştirme gözükmüyor panelden kullanıcı geldiğinde orda gözüküyor sanırım. Dediğim gibi üyeler nasıl düzeltecek?
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri