Site: Papağanlar
Fiyat: 40.000 TL.
Ban: Genel olarak hiçbir yerde hiçbir banı yok, tertemiz.
Domain: namebright (firmaiçi ücretsiz)
Hosting: Güzel hosting limitsiz paket.
Sitenin aylık geliri: AdSense 100+ lira görünüyor. (AdSense dahil bu arada)
Günlük hit sayısı:Ekran Görüntüsü (henüz gün tamamlanmadı, muhtemelen 200+ olur.)
Yazılım sonlanmasına: Ortalama 8-10 ay vardır. Bittikten sonra devam edebilir, kullanabilirsiniz.
Hukuksal: Hiçbir problem yoktur.
Kategori: Papağanlar, mubabbet kuşları, kanatlı hayvanlar
Ziyaretçi kaynağı: Hiçbir reklam vs. yapmıyorum muhtemelen arama motorları.
Domain Yaşı: 20 yıl.
Site Yaşı: 1+ yıl
Da Pa: 17 / 22 (organik)
Neler Dahil?: XenForo lisansı (güncel sürüm fazla olmadı uzatalı), XenGenTR v13 lisanslı tema, kullanıcı rozetleri eklenti lisansı, forum istatistikleri plus eklentisi, SMS onayı eklentisi, Google Play Console hesabı.
Ödeme: Banka
Not: Alanında niş bir sektöre sahip, bildiğin üzere muhabbet kuşları dahi papağanlar kategorisi içerisinde yer alır. İlgilenemiyorum ve değerini bilecek kişiye devir etmek istiyorum. A'dan Z'ye kurulu, taş gibi forum.
Fiyat: 40.000 TL.
Ban: Genel olarak hiçbir yerde hiçbir banı yok, tertemiz.
Domain: namebright (firmaiçi ücretsiz)
Hosting: Güzel hosting limitsiz paket.
Sitenin aylık geliri: AdSense 100+ lira görünüyor. (AdSense dahil bu arada)
Günlük hit sayısı:Ekran Görüntüsü (henüz gün tamamlanmadı, muhtemelen 200+ olur.)
Yazılım sonlanmasına: Ortalama 8-10 ay vardır. Bittikten sonra devam edebilir, kullanabilirsiniz.
Hukuksal: Hiçbir problem yoktur.
Kategori: Papağanlar, mubabbet kuşları, kanatlı hayvanlar
Ziyaretçi kaynağı: Hiçbir reklam vs. yapmıyorum muhtemelen arama motorları.
Domain Yaşı: 20 yıl.
Site Yaşı: 1+ yıl
Da Pa: 17 / 22 (organik)
Neler Dahil?: XenForo lisansı (güncel sürüm fazla olmadı uzatalı), XenGenTR v13 lisanslı tema, kullanıcı rozetleri eklenti lisansı, forum istatistikleri plus eklentisi, SMS onayı eklentisi, Google Play Console hesabı.
Ödeme: Banka
Not: Alanında niş bir sektöre sahip, bildiğin üzere muhabbet kuşları dahi papağanlar kategorisi içerisinde yer alır. İlgilenemiyorum ve değerini bilecek kişiye devir etmek istiyorum. A'dan Z'ye kurulu, taş gibi forum.