Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ticaret Seo ve Sitemap Ayarları Ücretli

PvPSw

PvPSw

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Arkadaşlar 2 ay kadar oldu sitemi açalı ve evet googlede 1 günde de olsa index alıyor ama yeterli değil bana değil.. % 90 özgün konularım var ve sırf radara girmeyeyim diye sağdan soldan toplama konular açmıyorum ama durumdan da memnun değilim.. 3 ayda 3 yıllık sitelerin önüne tabiki geçemem ancak yinede düşük geliyor. benzer WP sitem var oraya konulardan bazı yedekleri tekrarlıyorum daha yüksek sıralarda çıkıyor asıl sitem geri kalıyor bana göre..
Şimdi sitemin seo ayarlarını, anahtar kelime tercihlerini vs güzelce ayarlayacak xenforoyu iyi bilen biri lazım.. Beni biraz uçurun yine bir Çorba ısmarlarım ;)
Anlaşırsak anydesk vereceğim oradan bağlanılacak

Arkadaşlar 2 ay kadar oldu sitemi açalı ve evet googlede 1 günde de olsa index alıyor ama yeterli değil bana değil.. % 90 özgün konularım var ve sırf radara girmeyeyim diye sağdan soldan toplama konular açmıyorum ama durumdan da memnun değilim.. 3 ayda 3 yıllık sitelerin önüne tabiki geçemem ancak yinede düşük geliyor. benzer WP sitem var oraya konulardan bazı yedekleri tekrarlıyorum daha yüksek sıralarda çıkıyor asıl sitem geri kalıyor bana göre..
Şimdi sitemin seo ayarlarını, anahtar kelime tercihlerini vs güzelce ayarlayacak xenforoyu iyi bilen biri lazım.. Beni biraz uçurun yine bir Çorba ısmarlarım ;)
Extra düzenlemede sağlarız hocam. Gönderdiğim tool şuan xf kullanan bir çok kişide kurulu. Hatta bu site yöneticisinde bile var. V1 konusunu incelerseniz yorumları goruceksiniz

Extra düzenlemede sağlarız hocam. Gönderdiğim tool şuan xf kullanan bir çok kişide kurulu. Hatta bu site yöneticisinde bile var. V1 konusunu incelerseniz yorumları goruceksiniz

Hocam benim index almada sorunum yok. Sadece özgün konu ve başlıklar çok alt sıralarda. Yani bir yerde bir eksik var.. İstatistikler ana sayfa HTML 5 kaynaklı. Acaba o yüzden olbilir mi vs diye araştırıyorum

Öncelikle baştan başlayalım.

Domain yaşı 1 diyelim.
Spam Skoru : %44, bu ciddi bir değer.

Sitenizde ciddi bir değişime gidilmesi gerekiyor.
Metin Kod oranının önüne geçmek için çalışmalar yapılmadı.
Dış backlinkler alınmalı.
Zararlı backlinkler temizlenmeli.
Ve daha gözlemlediğim bir kaç eksiklik daha mevcut.

Bunları yapmadan, sitenizi sağlıklı hale getirmeden iyi sonuçlar alamazsınız hocam.

Öncelikle baştan başlayalım.

Domain yaşı 1 diyelim.
Spam Skoru : %44, bu ciddi bir değer.

Sitenizde ciddi bir değişime gidilmesi gerekiyor.
Metin Kod oranının önüne geçmek için çalışmalar yapılmadı.
Dış backlinkler alınmalı.
Zararlı backlinkler temizlenmeli.
Ve daha gözlemlediğim bir kaç eksiklik daha mevcut.

Bunları yapmadan, sitenizi sağlıklı hale getirmeden iyi sonuçlar alamazsınız hocam.
Bu domaini ben 2013 yılında almıştım 5 yıl kullandım
1723484401876.png
sonra sıkılıp bıraktım geçen sene tekrar aldım. Aceba eskilerden kalma ofsayt puanlar mı var ?

İlk olarak yıllanmış bir domaine sahipsiniz otorite olarak ciddi bir avantaj sağlasada yıllar içinde spam backlinkler temizlenmemişse büyük bir sorun.

Xenforo iyi bilen biri seoda iyi bilir diye birşey yok indexing tool önerir vs vs

Semrush ahrefs gibi araçlar ile sitenizin durumunu kontrol edin öncelikle, daha sonra hedef keyword uyumlu birkaç içerik - keyword hedefli birkaç sağlam backlink.

Dediğiniz gibi hemen olmaz süreç burda belirleyici.

Ücretli olarak destek vermemiz için hangi kelimelerde sıralama hedeflediğinizi ve kaçıncı sıra istediğinizi belirtmeniz gerek.

İlk olarak yıllanmış bir domaine sahipsiniz otorite olarak ciddi bir avantaj sağlasada yıllar içinde spam backlinkler temizlenmemişse büyük bir sorun.

Xenforo iyi bilen biri seoda iyi bilir diye birşey yok indexing tool önerir vs vs

Semrush ahrefs gibi araçlar ile sitenizin durumunu kontrol edin öncelikle, daha sonra hedef keyword uyumlu birkaç içerik - keyword hedefli birkaç sağlam backlink.

Dediğiniz gibi hemen olmaz süreç burda belirleyici.

Ücretli olarak destek vermemiz için hangi kelimelerde sıralama hedeflediğinizi ve kaçıncı sıra istediğinizi belirtmeniz gerek.
Evet hocam forum ile seo işleri birbirinden tamamen bağımsız işler bunu biliyorum ama özellikle yazmamın sebebi forumu, kuruluşunu, neyin nerde olduğunu iyi bilsin ki benim kuruluş aşamasında yaptığım muhtemeler hataları kolayca bulabilsin diyeydi. Baclink konusunda daha önce başka bir forumdan destek alıp birkaç kelime denemiştil açıkcası pek bir faydasını görmedim diyebilirim yada silindi gitti. Önce bir düzene oturtup backlink olayına ondan sonra girmek istiyorum

Evet hocam forum ile seo işleri birbirinden tamamen bağımsız işler bunu biliyorum ama özellikle yazmamın sebebi forumu, kuruluşunu, neyin nerde olduğunu iyi bilsin ki benim kuruluş aşamasında yaptığım muhtemeler hataları kolayca bulabilsin diyeydi. Baclink konusunda daha önce başka bir forumdan destek alıp birkaç kelime denemiştil açıkcası pek bir faydasını görmedim diyebilirim yada silindi gitti. Önce bir düzene oturtup backlink olayına ondan sonra girmek istiyorum
Backlink sadece sıralama için değil aslında. İçeriklerin indexlenme hızını bile etkiliyor.

R10daki backlink paketlerinden aldıysanız geçmiş olsun 😅

Direk o backlinkleri engelleyin temizleyin. Sitenizin spam score düşürmesin hocam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri