1 kilo tavuğun benden abi@hasannakyuz benim masraflarım sana ben ehtiyar birisiyim![]()
1 kilo tavuğun benden abi@hasannakyuz benim masraflarım sana ben ehtiyar birisiyim![]()
He senden bahsediyorumKonuda Kayseri'li yazılmış acaba kimden bahsediyor @hasannakyuz arkadaşımız
Biraz durumu toparladığımda mutlaka kamp atacağız. Bu arada @Ugur abi, @netr0n Fikret abi, @eTiKeT™ Serhat abi, @Halis abim ve hocalarımdan @Lim10Ata @gecitli @cannvrz gelmesi lazım. Aynı zamanda @Garfield Mehmet abi olmazsa olmazdır. O değilde ekip bomba gibi değil mi?@CL4Y kardeşimizi da davet edelim.
Abooo fena olur var yaa bir açımmmm birrr açımmm karnım mideme yapıştı artık, bana et ve et ürünlerini dediğin zaman aklıma direkt mangal - sac tava falan geliyorHe senden bahsediyorum. Kardeşim hiç sosyal değilsiniz kimse gelmiyor
Ne yapalım evinizden zorla mı alalım
Kampanya mı düzenliyim kampa gelen yarım kuzu hediye
![]()
![]()
yazdığımı uykuluyken okudun herhalde sponsor olacağım sana geliş gidişte diyorum.
Başımla beraber ne zaman derseniz. @hasannakyuz sponsorluğu ile Kayseri gezisi düzenlenebilir. Erciyese kamp atmaya giderizBize kayseri yolu göründü
yok kardeşim ben davet ettim, etler benden dedim, gelen başım ile beraber gelmeyene iseBaşımla beraber ne zaman derseniz. @hasannakyuz sponsorluğu ile Kayseri gezisi düzenlenebilir. Erciyese kamp atmaya giderizçadırda mantı yapar yeriz mis gibi
![]()
<div class="sen-bilen-aga">
<h3>Bir sonra ki hafta kine</h3>
</div>
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.