Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başka Türkçe forumlarda SMS doğrulamayı sağlayan ücretli eklenti mevcut.Merhaba,
XenForo'da Doğrulanmış Kullanıcı özelliği var mı acaba?
Teşekkürler
Bende Faydalanabilirmiyim Bir Forum Sahibi OlarakS SelamT Tekrardan merhaba arkadaşım, bu eklenti normalde ücretli bu yüzden bu eklentiyi foruma ücretsiz eklemeyi düşündüm fakat dün açtığım konuda da belirttiğim üzere bu eklentiyi sitede tuttuklarında yapımcılar mesaj gönderiyor forum yetkililerine istersen özelden mesaj at eklentiyi seninle paylaşayım daha öncede 2 arkadaşla paylaştım.
Normaldede ben bunu ücretle paylaşıyorum fakat forumda üyelerin işine yarasın diye ücretsiz veriyorum.
Kaynak - Xenforo Mavi Tik Eklentisi
yukarıda verdiğim linkten istediğini inceleyebilirsin sonra özelden mesaj at buradan ben ücretsiz veririm.
Hocam bende yazdım özelden forumda bakabilir misinS SelamT Tekrardan merhaba arkadaşım, bu eklenti normalde ücretli bu yüzden bu eklentiyi foruma ücretsiz eklemeyi düşündüm fakat dün açtığım konuda da belirttiğim üzere bu eklentiyi sitede tuttuklarında yapımcılar mesaj gönderiyor forum yetkililerine istersen özelden mesaj at eklentiyi seninle paylaşayım daha öncede 2 arkadaşla paylaştım.
Normaldede ben bunu ücretle paylaşıyorum fakat forumda üyelerin işine yarasın diye ücretsiz veriyorum.
Kaynak - Xenforo Mavi Tik Eklentisi
yukarıda verdiğim linkten istediğini inceleyebilirsin sonra özelden mesaj at buradan ben ücretsiz veririm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.