Olur hocam neden olmasın sağlam hiti yakala gerisi gelir zaten hem firmalar gelir hem üye gelir neden olmasın pasta büyük yapabilen yapsın derim ben diğer webmaster forumlarınada şaşıyorum aynı zaman ve daha eski olanlar şuan durmuş vaziyettteler belki durmadılar r10 satın aldı oraları bilemeyiz

sonuç olarakta çoşkunun projesi değil ora radmin 'inin di şans insana nasıl güleceği belli olmuyor işte bir anda sana kalıyor forum satın alıyorsun cuzzi bir fiyata ozamanlar euro dolar kur sabit para para etmiyor

şuan arada görüyorum r10 u satmayı düşünmüyosunmu vs konuları oluyor reis düşünmüyorum cok XxxX milyon milyar teklifler edildi vs vermemiş

kim verir böyle bir yapıyı radmin yalnış yaptı cok hemde neyse yani hocam yap hiti yakala gerisi gelir nesil büyüyor şuan r10da coğu yaşlı ben gibi :d 35 40 50 yaşları dolduranlar var yeni nesili yakalarsın googledan vs
bu arada hocam burayı satıyolar dolaşırken denk geldi
Webmaster Forum | Türkiye'nin En iyi Webmaster Platformu kurulu direk yapılmış sadece domain değiştirisin domaini beğenmedim yönlendirme yaparsın