Yaklaşık 2000 yılından beri forum sitelerini takip edip kullanıyorum. Bana göre forum siteleri 2009-2012'de popüler oldu ve tutundu, o zamanlardan beri forum işlerini anlarım diye yukarıda tarih verdim. Konuya dönersek.
Öncelikle, xenforo şuan da bana göre en iyi 2 yazılımından birisi. Xenforo'yu Türkiye'ye duyuran, insanlara sevdiren bu sitedir arkadaşlar. Yani bakın burada büyük bir genelleme yaptım lakin, yiğidi öldür hakkını ver derler. Ben xenforo'dan eğer haberdarsam, eğer arkadaşlarım, veya tanıdığım çoğu insan bu yazılımı seviyorsa onu bu siteye borçluyuz. Neden mi? Öncelikle önemli olan forum yazılımı yapmak değil. Ona destek olacak, eklentileri paylaşacak, bir şeyler katacak birimlerinin olması gerek.. bu site sürekli üstüne koyarak yenileniyor, güzel hizmetler, destekler sunuyor. Eklenti desteği, sorunlara anında destek.. şimdi siz, hizmeti buradan alıp desteği başka yerden alırsanız ne olur?
Yediğiniz kaba tükürmüş olursunuz. Valla hiç kimse kusura bakmasın da, ben şahsım adına bu site dışında hiç bir siteye GÜVENMİYORUM. Biz de bu işin için de olduk kullanıcı olarak, zaten w-a-r-e-z paylaşım yapan bir siteden size hayır gelir mi? Adı üstünde çalıntı,korsan yazılım paylaşımı yapan bir yerden size hayır gelir mi? Kimse kimseye hayrına bir şey vermez. Ya hesabını çalarlar, ya da işte böyle tiken mevzusu patlak verir...